Oyunda dalga geçilirse davalık olunur mu?

Para cezası mı? Adam beni nereden bulacak? Oyun firmaları terör suçları haricinde ilgilenmez bu konularla. Bilgilerini de kimsenin avukatına vremez.
Verirler de biraz uğraşılması lazım avukatın da işi biliyor olması lazım. Bilgileri de avukata vermiyorlar zaten savcılığa veriyorlar.
 
CS:GO oynuyordum arkadaşlarla. Bir tane kişi geldi oyuna ince sesli, bize "oynayın oynayın" diyordu. Tab'a bastık 3 killi var, dalga geçtik hakaret etmeden. Sonra bizim arkadaş dellendi, küfür falan etti ona oyun boyunca. Ben sadece dalga geçtim "5 yılın var hala novasın, abinin hesabı" falan diye. O da en son dedi ki "konuşmalarınız kayıt altındaydı, hukuksal haklarım var bekleyin" dedi. Sizce dalga mı geçmiştir yoksa bir ceza alır mıyız?

İnşallah dava açarda güzel bir ceza alırsınız bu toxic kitleye hiç acımamak gerekiyor. Oyunu çöp ediyorlar. İyi bir ceza alman çok güzel olur diğerlerinede ders olması için.
 
Verirler de biraz uğraşılması lazım avukatın da işi biliyor olması lazım. Bilgileri de avukata vermiyorlar zaten savcılığa veriyorlar.

Hayır savcılık alamaz daha doğrusu almaz. Kırmızı bültenle aranmayan adamın bilgilerini kimseye vermezler. Kimse de uğraşmaz bu işlerle, Gerçi bu saçmalıkla uğraşacak avukat bulabilmek ya da savcı bulabilmek ayrı bir başarı olurdu.
 
Baydı artık bu konular zamanında Knight'ta analar bacılar havada uçuştu kimse kimseyi dava etmedi bu yeni nesil nereden öğrendiyse her şeye dava yer miyim diye konu açıyor çoluk çocukları korkutuyorlar başka bir şey değil.
 
Siz büyük ihtimalle ifade özgürlüğü sayesinde koruma altındasınız. Arkadaşınız küfürden dolayı sorun yaşayabilir. Karşınızdaki sizi korkutmak için söylemiş olabilir.
 

Geri
Yukarı