E Eden Dust Ziyaretçi 28 Ekim 2016 #11 KralGS dedi: Nasıl yani? Oyunlar felan SSD'de değil, HDD'de mi? Genişletmek için tıkla... Evet HDD'den oynuyorum. Oyundan çıkınca diğerleri de 40'ın üzerinde oluyor.
KralGS dedi: Nasıl yani? Oyunlar felan SSD'de değil, HDD'de mi? Genişletmek için tıkla... Evet HDD'den oynuyorum. Oyundan çıkınca diğerleri de 40'ın üzerinde oluyor.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 28 Ekim 2016 #12 Silinen üye dedi: Evet HDD'den oynuyorum. Oyundan çıkınca diğerleri de 40'ın üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD'ye koysaydınız oyun ve programlar daha hızlı açılırdı. HDD'ye gelince, oyunlar orada yüklü olduğu için böyle ısınıyor olabilir. Tam emin değilim. Son düzenleme: 28 Ekim 2016
Silinen üye dedi: Evet HDD'den oynuyorum. Oyundan çıkınca diğerleri de 40'ın üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD'ye koysaydınız oyun ve programlar daha hızlı açılırdı. HDD'ye gelince, oyunlar orada yüklü olduğu için böyle ısınıyor olabilir. Tam emin değilim.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 28 Ekim 2016 #13 Bende genelde 40 derece. 50'yi çok aşmaması gerek.
E Eden Dust Ziyaretçi 30 Ekim 2016 #14 Kasanın kapağını açıp oynadım sıcaklıklar baya bir düştü. Oyun oynarken kasanın kapağını açıp oynasam bir sıkıntı olur mu?
Kasanın kapağını açıp oynadım sıcaklıklar baya bir düştü. Oyun oynarken kasanın kapağını açıp oynasam bir sıkıntı olur mu?
Lise Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #15 Benim 37 derece ssd iyi mi