Oyunda sinirlendiğiniz insanlara ne diyorsunuz?

"Oğlum bak git" diyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok konuştuklarında "Susla" diyorum kimse cevap vermiyor, garip bir büyüsü var bu kelimenin. Birleşik yazılmalı etkisinin tam olması için. Rage attığımda ise genelde ortaya bir Neyzen Tevfik şiiri patlatıyorum.

Mic kullanmadığım için bağırarak sövemiyorum. Onun yerine evdekiler duymasın diye kısık sesle kendi kendime sövüyorum. Yaş ve cinsiyet önemsiz her aile üyesine sövebilirim.

Sorum başlıktaki gibi. Ben şahsen "senin burnunu ısırırım" diyorum. Bence çok marjinal. Galiba sonra da sapık ya da psikopat olduğumu zannedip oyun boyu bir şey demiyorlar.

Sigma kuralı 13: (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorum başlıktaki gibi. Ben şahsen "senin burnunu ısırırım" diyorum. Bence çok marjinal. Galiba sonra da sapık ya da psikopat olduğumu zannedip oyun boyu bir şey demiyorlar.
Aşk Benimle sözleriyle onu çıldırtırım 😎

Technopat Haberler

Geri
Yukarı