Oyunda tehdit ve küfürlü mesajlar aldım, dava edebilir miyim?

FFFThug

Femtopat
Katılım
28 Ocak 2021
Mesajlar
0
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün tatil dolayısıyla biraz League of Legends oynayayım dedim. Oyunda diğer koridorlara destek olarak yürüdüğüm için altta taşıyıcıyı bir süre yalnız bıraktım. Kendi hatası yüzünden ölünce bana ağza alınmayacak hakaretler etmeye başladı. Onu uyardım ve devam etmemesini söyledim hakaretlere. Sonra beraber öldük yeniden alt koridorda, bu sefer beni ve ailemi öldüreceğini söyledi bunun üzerine ben bunların ekran fotoğrafını aldım. Her türlü aklınıza gelebilecek gelemeyebilecek küfürü etti (bunların içinde tecavüz, taciz) gibi cümlelerde var. Ben bu adam hakkında yasal işlem başlatabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Biz de her gün bunlara maruz kalıyoruz LoL' de. Susturup geçin ya da lobiye çağırın, sesini susturun, iyi bir sövün rahatlamak isterseniz. Başka bir şey yapman pek mümkün değil.
 
Hayır. Biz de her gün bunlara maruz kalıyoruz LoL'de. Susturup geçin ya da lobiye çağırın, sesini susturun, iyi bir sövün rahatlamak isterseniz. Başka bir şey yapman pek mümkün değil.

Karşılıklı yapmasın susturması daha mantıklı bu sefer karşı taraf dava açar suçlu biz olmayalım hocam.
 
LoL'den nasıl bulabilir ki?

Hocam tam olarak oyunu oynamadım ama bir Türkiye temsilciliği vardır herhalde oradan kayıt olurken bilgi falan verildiyse veya IP adresi istenilenebilir kanıtlarla.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı