Oyunda verilen telefon numarasını arayıp küfür etmek

Bugün LoL denen oyunu oynuyordum, oyunu uzun süredir oynamıyorum, 2 ay falan oldu ortalama başlayalı. Oyunun kitlesini bilen bilir, her şeyde küfür ve argo kullanan tipler var genel olarak. Bugün oyunda karakter seçimi ekranında kendi karakterimi seçtim ve karakter yasaklama ekranı geldi. Bizim takımdan birisi gitti benim aldığım karakteri yasakladı. Ben de ufak argoyla neden yasakladığını sordum ve kendisi bana küfür etmeye başladı. Oyun başladıktan sonra da yine aynı şekilde küfürleştik. Normalde çok takmam ama artık taşmıştım ben de onun seviyesine indim. Daha sonra bunlar gidip ölmeye başladılar. 3 kişiler bu arada. 3'ü de küfür ediyor. Oyun sonu sesliye gelmemi istediler ben de gittim sesli olarak küfürleştik. Daha sonra adres ver gibi şeyler söyleyince ben de telefon numarası verin dedim. Bunlar 0531 XX3131 gibi bir numara verdiler, ben de çocuk aklıyla arayıp küfür ettim. Kafalarından bir numara sallamışlar, ben fark etmemişim numarayı. Numaranın sahibi bir abimiz tahminen 40-50 yaşlarında vardır diye düşünüyorum. Durumu anlayınca abiden özür diledim, kavga ettiğim kişiler numaranızı verdi dedim. O sırada bu çocuklar hala oyunda seslideydiler, abi de onlar kim deyince konuş abi dedim, hoparlöre aldım. Bu arkadaşlar özür diler diye beklerken bunlar abiye de küfür etmeye başladılar. Ben abiden özür dileyip iyi akşamlar dedim ve kapattım. Sonra bunlar küfür edip çıktılar oyundan. Bir süre sonra o abi beni geri aradı ve siz kimsiniz gibi şeyler söyledi. Ben de abi, oyunda kavga ettiğim kişiler sizin numaranızı verdi, yanlışlık olmuş dedim. O çocuklar bu abiyi arayıp küfür edip kapatmışlar. Adam da haliylen sinirlenmiş. Karakola gideceğim, ikinizin de numarasını vereceğim diyor. Korkuyorum açıkçası. Başıma bir şey gelir mi? Hatamın farkındayım bir daha oyundan birisiyle tartışmam zaten. Ne gibi şeyler olabilir bilenler yardım edebilir mi?

Kanka umarım hallolur ya adamlar mikrofonu yiyordu.
Çok fazla oynayan birisi değilim o tarz oyunları. Arkadaşlarla arada giriyoruz genel olarak. Fakat argoyu azaltma konusunda haklısınız. Günlük hayatta çok sıkıntı çıkartıyor bana. Nasıl azaltacağımı da bilmiyorum.

Kullanacağın zamanlar genelde sinirlendiğin zamanlarsa olabilecek sonuçları düşünmeni tavsiye ederim.
 
Kanka ama aşırı sinirlendim ya duydun adamların küfürlerini.
Kankam sen her sinirlenince sakin ol demiyor muyum ben sana. Bir eylemi sinirli olsan bile yapmadan önce ne yapıyorum ben diye düşünmen lazım. Ben her sana sinirlendiğimde o zaman sana gelip ana bacı söveyim. Sana sinirli olduğumda bile sinirliyim sonra konuşalım falan diyorum. Keşke bir kere baksaydın numaraya. Olsun hatanı yaptın artık daha dikkatli olursun. Umarım adam mahkemeye vermez.<3
 
Bu tür durumlarla karşılaşmamak için oyunun batı Avrupa (EU West) sunucularına geçiş yapın. İnanın oradaki oyuncular yeteneksiz olsalar bile çok nadir küfür ediyorlar, arkadaşınız vesaire varsa beraber oynayabilirsiniz. Şahsen ben 2-3 arkadaşımla giriyorum ve hakaret olaylarına nadiren rastlıyorum. Tavsiye ederim. :)
 
Son durum ne? Aradın mı adamı?
Hayır arayamadım hala kızar veya tersler diye. Biraz zaman geçsin diye yarın arayacağım. İşlem başlattıysa da artık yapacak bir şey yok.
Numarada birkaç tane 31 var. Bunun komik olduğunu zannedip vermişler. Garip olan senin bunu ciddiye alıp arayıp küfür etmen.
Hocam o an numaraya hiç bakmadım ki. O kadar sinirlerim bozuldu ki numaraya dikkat etmedim.
 

Geri
Yukarı