Desteklemiyordur monitör.Merhabalar, ekranım 1920X1080. Ekran kartım RX 570, oyunlarda 1920x1080 dışında çözünürlük yaptığımda yanlar boş kalıyor. Bunun çözümü nedir?
Oyun GTA Vice City hocam tam ekran başka seçenek yok.Belki pencereli ekranda kalmıştır onu tam ekran yapıp tekrar deneyin.
Hocam denedim fakat 1280x720 altındaki çözünürlüklerde hala daha sıkıntı var. Oynadığım oyun GTA Vice City 640x480 de oynamak istiyorum.AMD CS:GO siyah bar kaldırma
Bilgisayarımda CS:GO oyununu 4.3 şeklinde ve siyah bar olmadan oynayabiliyordum format attım şimdi ise ne yapsam ne etsem olmuyor. Ekran kartım AMD Radeon M320 Radeon ayarlarından ölçeklendirmeyi tam ekran yapmak, Catalyts Center'den tam ekran yapmak gibi her şeyi denedim fakat olmuyor, çözümü...www.technopat.net
Ekran kartım AMD hocam.NVIDIA ekran kartlarında nasıl oluyor bilmiyorum ama Intel ekran kartlarında "Tam ekrana ölçeklendir" diye bir seçenek vardı. NVIDIA denetim masasını biraz karıştırırsanız buna benzer bir seçenek bulursunuz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.