Oyundayken i5-10300H 88-93, GTX 1650 Ti 80-85 derece arasında

Bu konuda haklısınız ancak sıcaklık olarak bazı modeller dışında 10. nesil Intel kullanan neredeyse tüm laptoplar 90 ve üzerine çıkıyor. GPU da 80'leri bulabiliyor orta seviyede.
Haklısınız 10. nesil ısınıyor mobil işlemciler en özellikle i7 olan ısınma sorunu var diye biliyorum.
 
Benim Asus ROG işlemci 96, ekran kartı 86 derecede çalışıyordu sürekli ve soğutması mükemmel deniyor. Seninki mukemmelden de öteymiş demek ki. Şaka bir kenara sıcaklıklar işlemci 95, ekran kartı da 86 derecelerde takılıp kalmiyorsa normal sayilabilir çünkü bu derecelerden sonra performans düşmeye başlar. Yük altında işlemciyi 80'nin altında tutabilecek laptop daha icat edilmedi diyebilirim.
 
Hayırlı olsun kardeşim.
Laptop altlığı kullan her ne kadar bir laptop için 80 dereceler normal karşılansa da chip için 80 ve üzeri bir sıcaklık normal değil o yüzden sürekli arızalanıyorlar
Yük altında 80 derece olabilir ama boşta ve işlem yapmıyorken bu değerleri alıyorsan o zaman anormal bir durum var.
Servisle iletişime geç veya diğer kullanıcıların sıcaklık değerlerini öğren aynı değerlerde şikayetleri varsa kronik bir sorundur o şekilde kullanmaya devam edeceksin veya iade edip başka marka veya modele bakman gerekecek.
Laptop almadan önce muhakkak kronik sorunları ve şikayetlerini araştırın özelliği güzel diye her laptop markası önemli değil güzel sayılmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı