Enes1320 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Selamlar, Steam’den oyun almak istiyorum ancak kartım yok. Oyunfor adlı uygulamanın Google Play’de olduğunu gördüm. Google Play kodu Steam’de geçerli midir?
Selamlar, Steam’den oyun almak istiyorum ancak kartım yok. Oyunfor adlı uygulamanın Google Play’de olduğunu gördüm. Google Play kodu Steam’de geçerli midir?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Geçerli değil hocam.
Enes1320 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Fikirsiz dedi: Geçerli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kartsız bir şekilde Steam bakiyesi alma ihtimalim var mıdır?
Fikirsiz dedi: Geçerli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kartsız bir şekilde Steam bakiyesi alma ihtimalim var mıdır?
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Enes1320 dedi: Hocam kartsız bir şekilde Steam bakiyesi alma ihtimalim var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam zannetmiyor. En fazla birinden hediye olarak atmasını istersiniz sizde elden verirsiniz ama bunu güvendiğiniz kişilerden yapın.
Enes1320 dedi: Hocam kartsız bir şekilde Steam bakiyesi alma ihtimalim var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam zannetmiyor. En fazla birinden hediye olarak atmasını istersiniz sizde elden verirsiniz ama bunu güvendiğiniz kişilerden yapın.
Enes1320 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 Fikirsiz dedi: Hocam zannetmiyor. En fazla birinden hediye olarak atmasını istersiniz sizde elden verirsiniz ama bunu güvendiğiniz kişilerden yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşım vardı kartı vardı ben ona parayı veriyordum o hediye olarak atıyordu oda yeter artık dedi ondan dolayı böyle kaldım.
Fikirsiz dedi: Hocam zannetmiyor. En fazla birinden hediye olarak atmasını istersiniz sizde elden verirsiniz ama bunu güvendiğiniz kişilerden yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşım vardı kartı vardı ben ona parayı veriyordum o hediye olarak atıyordu oda yeter artık dedi ondan dolayı böyle kaldım.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #6 Enes1320 dedi: Hocam bir arkadaşım vardı kartı vardı ben ona parayı veriyordum o hediye olarak atıyordu oda yeter artık dedi ondan dolayı böyle kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında CS2 seçkin alırsanız ve her hafta oynama imkanınız varsa almanızı öneririm hem oyun alma imkanınız olur her hafta düşen kasalarla.
Enes1320 dedi: Hocam bir arkadaşım vardı kartı vardı ben ona parayı veriyordum o hediye olarak atıyordu oda yeter artık dedi ondan dolayı böyle kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında CS2 seçkin alırsanız ve her hafta oynama imkanınız varsa almanızı öneririm hem oyun alma imkanınız olur her hafta düşen kasalarla.
Enes1320 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #7 Fikirsiz dedi: Hocam aslında CS2 seçkin alırsanız ve her hafta oynama imkanınız varsa almanızı öneririm hem oyun alma imkanınız olur her hafta düşen kasalarla. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten seçkin almak için söylüyordum ama alabilecek kartım yok):
Fikirsiz dedi: Hocam aslında CS2 seçkin alırsanız ve her hafta oynama imkanınız varsa almanızı öneririm hem oyun alma imkanınız olur her hafta düşen kasalarla. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten seçkin almak için söylüyordum ama alabilecek kartım yok):