"Oyunindir.VIP"den indirilen dosyada trojan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

talat10

Hectopat
Ekran Alıntısı.PNG

Oyunindir.VIP siteden .ISO uzantılı 10GB boyutunda RAR indirdim. Oyunu kurmak için klasöre ayıkladıktan sonra Windows Defender setup dosyasında trojan yakaladığına dair bildirim gönderdi. Windows Crack'li dosyaları virus olarak algılar derler ya, bu öyle mi? Yoksa bildiğimiz trojan eklenmiş ise bilgilendirme olur bu siteyi kullanmayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 956817

Oyunindir.VIP siteden .ISO uzantılı 10GB boyutunda RAR indirdim. Oyunu kurmak için klasöre ayıkladıktan sonra Windows Defender setup dosyasında trojan yakaladığına dair bildirim gönderdi. Windows Crack'li dosyaları virus olarak algılar derler ya, bu öyle mi? Yoksa bildiğimiz trojan eklenmiş ise bilgilendirme olur bu siteyi kullanmayabilirsiniz.
Kaspesky ve Malwarebytes ile tarama yapın.

Eki Görüntüle 956817

Virüslü olması normal. Eğer false positive falan diye açarsanız başınıza büyük dertler gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı