Oyunindirvip'teki Hogwarts Legacy'de virüs var mıdır?

Şu saçma algıdan kurtulun artık, korsan demek virüs demek değildir

Çok haklısınız, fakat bilişim ve bb derslerinin hocaları korsan = virüs diye anlattığı için (ki kendisi tahtaya crackli deepfreeze yüklemiş) birçok insan da böyle düşünüyor. Oyunindir VIP sitesinden birkaç oyun indirdim temizdi fakat birkaç sene önce indirdiğim bir programdan RAT yemiştim. RAT'ı fark ettikten sonra o siteyi bir daha kullanmadım ve tavsiye etmedim ama karar yine de sizin.

Çok haklısınız, fakat bilişim ve bb derslerinin hocaları korsan = virüs diye anlattığı için (ki kendisi tahtaya crackli deepfreeze yüklemiş) birçok insan da böyle düşünüyor. Oyunindir VIP sitesinden birkaç oyun indirdim temizdi fakat birkaç sene önce indirdiğim bir programdan RAT yemiştim. RAT'ı fark ettikten sonra o siteyi bir daha kullanmadım ve tavsiye etmedim ama karar yine de sizin.

Ben mümkün olduğunca Türk sitesi kullanmıyorum.

Site %50 güvenilir ama reklamlar virüslü ve oyun indirirken dikkat edin mesela PES 2013 indirirseniz virüs bulaşmaz site popüler oyunlardan güven kazandığı için ama yüksek ihtimalle Hogwarts Legacy içinde virüs var. Dikkat edin ben PES 2008 indirecektim Kaspersky engelledi trojan var.

Site güvenilir ama Türk sitelerini pek önermem, genellikle eski sürüm oluyor oyunlar sık güncellenmiyor.

Ayrıca oyunu kıran kişiden değil aracıdan indirdiğiniz için adam içine her türlü virüsü koyabilir, bilemeyiz.

Yazan her kese teşekkür ederim peki bir sorum var yani pek böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama AdGuard tarzı Chrome eklentileri sayesinde indirecek olduğum dosyadan virüs bulaşma riskini azaltabilir miyim (anti virüs indirerek değil)

Yazan her kese teşekkür ederim peki bir sorum var yani pek böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama AdGuard tarzı Chrome eklentileri sayesinde indirecek olduğum dosyadan virüs bulaşma riskini azaltabilir miyim (anti virüs indirerek değil)
Hayır. Virüs dosyayı kurdugunda bilgisayarına yerleşir, önden engel olamazsın. Dediğim gibi güvenilir fitgirl, dodi gibi siteleri kullan onun yerine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı