Oyunlar için 2 GB ekran kartı belleği yeterli mi?

Arkadaşlar ekran kartında, bellek konusunda performans farkını, nerde görürsünüz biliyor musunuz... İşte 256 MB'lık ekran kartınızı, 512 MB veya 1 GB'a yükseltirseniz. Ama 2 GB ekran kartını, 4 GB yaparsanız, bir fark göremezsiniz. Ancak işde, 30-40 tane monitör bağlayacaksanız... Gerekli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmıyorlar. AMD kısmı atağa kalktı forumlarda gerek video incelemelerle gerekse bazı forum gediklileriyle Nvidia savaşı başladı. Malesef forum sahibleri yöneticileri de izin veriyorlar. Büyük olasılıkla reklam pastası için. Yazılanları okusanız donar kalırsınız. Hakaretlere varan tartışmalar gördüm. 680 Alanları şımarık züppe olarak nitelendiriyorlar. Dahası 2 GB lık Nvidia ekran kartı alanlarda bilgisiz cahillermiş Nvidianın kazıkladığı adamlarmış Nvidia larımızı alıp koyun koyuna yatacak mışız. Ben bile saldırıya uğradım. İşin tuhafı tekrarlıyorum adminlerden çıt yok inanılmaz bir şey. Hala orada fanlar ve site desteği alanlar Amd nin üstünlüğünden bahsediyorlar o kadar saldırgan ve hakaret içinde konuşuyorlarki kimse o seviyeye inmemek için cevap vermiyor. Şu anda hala oralarda AMD 3-4 GB diye göklere çıkarılıp tavsiye ediliyor. Yanlış anlamayın Amd ile ilgili konu değil bu amaç GB fazlası ile kart sattırabilmek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi, çalışmaların meyvesini veriyor ancak bu sefer de bit muhabbeti çıktı! HD 6790 256 Bit vs GTX 680 256 Bit. Arasında kaç para fark var alınmaz gibisinden... Bu da iyi haber. En azından diyorum. En azından GB'a bakmıyor insanlar. Beni mutlu etti ama hala anlatılması gerekenler var.

- - - Güncellendi - - -

*******Haber sitesinde 3 bin TL lik sisteme Asrock anakart ekliyorlar ! Hadi neyse SSD de koymuyorlar ! Bazen bu parçalar nasıl toplamı bu kadar para ediyor diyorum :D.
 
Recep abi yazını ağzım açık bir şekilde okudum. Süpersin ya. Yemin ederim hiç hata yapmadan ve tam anlayacağımız şekilde anlatıyorsun. Çok teşekkürler senin sayende ben de bir şeyler öğrendim :D
 
Selam arkadaşlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu foruma Nvidia mı Amd mi diye arayarak geldim ve yorumları okudum. Birçoğunu kafam karıştı. Amd hakkında iyi bir şey duymadım. Bu çevremden de kaynaklanıyor olabilir ama burda anladım ki amd kötü değilmiş :) Benim sorunum ise 2 gün içerisinde laptop almayı düşünüyorum ama pişman olmakta istemiyorum. Fiyat aralığı 1000-2100 olarak düşünüyorum, bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı