fatihterim
Picopat
FIFA 21 almayı düşünüyorum hocam da, İngilizce diye belirtmişsiniz. Türkçe dil seçeneği olmuyor mu?
Hocam ben de oynanmıyor diye biliyordum. Bir tane müşterim risk alıp denedi ve çalıştı. Steamı çevrimdışı yaparsa sıkıntı yok.Bu cidden GFN'da oynanabiliyor mu? Peki nasıl oluyor? Böyle hesaplarda sadece offline olarak oynanması gerekmiyor muydu?
Maalesef. Oyun yurt dışı alımlı.FIFA 21 almayı düşünüyorum hocam da, İngilizce diye belirtmişsiniz. Türkçe dil seçeneği olmuyor mu?
Online girmeye çalışınca giremezseniz zaten hata verir. Steamda başka biri var bağlanmak istiyor musunuz diye sorar. Evet derseniz başkasını atar siz girersiniz. Oda sizi atar. Döngü halinde gider. Zaten Cyberpunk 2077, RDR2 gibi oyunlar hikaye için oynanılırsa oynanır.Online oynanınca ne oluyor? Bilmediğimden soruyorum.
Kutuphanenize Cold War'u eklerseniz beni etiketler misiniz?
İyiymiş alsam mı diye düşünmedim değil şu an.Hocam ben de oynanmıyor diye biliyordum. Bir tane müşterim risk alıp denedi ve çalıştı. Steamı çevrimdışı yaparsa sıkıntı yok.
Hocam size kalmış alıp almamak. Alan kişiler bir sıkıntı ile karşılaşmadı yorumlara bakıp görebilirsiniz. Alacaksınız Satılık: Ucuz oyun paketleri bu ilandaki kampanyayı öneriririm.İyiymiş alsam mı diye düşünmedim değil şu an.
Hocam anladığım kadarıyla oyunların korsan halini güvenilir bir şekilde mi satıyorsunuz? Tam mantığını anlamadım. Eğer öyleyse yaklaşık 5-6 yıldır torrent ile crack oyun indiriyorum henüz virüs bulaşmadı.
Bir şey içmedim, sadece soru sordum.