Oyunlar zamlanıyor

Bu kış indiriminde aklımdaki oyunların hepsini almayı düşünüyorum. Gerçekten artık zor duruma düşüyoruz. Steam'in veya diğer hiçbir platformun suçu yok. Asıl suçluyu herkes iyi biliyor...

Fikrinize katılıyorum, alınacak oyunları kış indirimlerinde düşünmeden alıp geçin. Olası bir durumda Steam kur olayını günümüze çekerse işler yaşa sarar. (300 TL'lik oyunun 900 TL olmaması için hiçbir sebep kalmaz)
 
Forumdan "Korsana destek yok!" saçmalığını kaldırsalar ne güzel olacak. Şimdi bu dedim diye ban yersem, şaşırmam.

Artık durum korsan kullanmaya gidiyor, öyle ki yeni çıkacak oyunların birçoğu fiyatını gerçekten hak etmiyor ve insan korsan oynamak istiyor. Tabii indirimde değecek fiyata düşerse ve oyunu seversen alırsın denebilir ama ''Kesinlikle destek yok!'' gibi bir söylem hafifletilirse daha uygun olur.
 
Forumdan "korsana destek yok!" saçmalığını kaldırsalar ne güzel olacak. Şimdi bu dedim diye ban yersem, şaşırmam.

Doğru aslında ayrı bir konu bölümü açılıp yine erkekler soruyor gibi olabilir herkes birbirine yardım eder ama yasal olmadığı için yapmazlar.
 
Bir oyunu Euro ve dolar kuru üzerinden zamlamak çok saçma geliyor. Bilmiyorum muhtemelen bilgisizliğimdendir dalga geçecekler varsa bunu bilsin, ama bu oyunlar dijital, hani bir dükkana veya mağazaya da getirtilmiyor. Ne diye zamlanıyor ki? Ne gibi bir masrafı olabilir?
 
Hadi ya...

bdRwpWPkKVDDRZJvGyQ4ZC-1200-80.jpg
 

Geri
Yukarı