Oyunlara girdikten 5 sonra ekran gidiyor

İşletim sistemi
Windows 10

burwak58

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımın fanları tamamen durdu. MSI Afterburner ile fanları manuel olarak 100 yapıyorum yine tık yok. Her neyse buna rağmen oyunlara giriyorum. Isı 75 derecelerinde olmasına rağmen ekran kapanıyor, ses gidip geliyor, ekran kayıyor sonra sinyal yok diyor. PC'yi kapatmam gerekiyor. Tek isteğim ekran gitmesin 5-10 dk olsa da oyunu oynayabileyim not olarak (artık oyunlarda değil normal masaüstünde bir iş yaparken yine aynıları oldu ekran gitti).

Son düzenleme:
Ekran kartı ile ekranınız uyumsuzluk yapıyordur.

Ekleme yapayım. Bilgisayarı açtım 5 dk masaüstünde takıldım. Görüntü gitti, ses kaydı, ekran kaydı, sonra da sinyal yok hatası verdi. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Ama ekran kartında bir sorun olsa bilgisayar hiç görüntü vermezdi. Görüntüyü vs veriyor ama 5 dk sonra kafayı yiyor.

AMD HD 6950.

Ekleme yapayım. Bilgisayarı açtım 5 dk masaüstünde takıldım. Görüntü gitti, ses kaydı, ekran kaydı, sonra da sinyal yok hatası verdi. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Ama ekran kartında bir sorun olsa bilgisayar hiç görüntü vermezdi. Görüntüyü vs veriyor ama 5 dk sonra kafayı yiyor.

AMD HD 6950.

Güvenli moda girip bakar mısınız?

O zaman güç yetmiyor olabilir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı