Oyunlara girince bilgisayar donuyor ve kapanıyor

Blackbeard2314

Centipat
Daha fazla  
Oyun açtığım zaman rastgele bir zamanda bilgisayar kilitleniyor ve bir süre siyah ekranda kalıyor.
Bilgisayarı tekrar açtığım zaman aşağıdaki ekranla karşılaşıyorum.
Sonrasında tekrar açtığımda Windows tekrar açılıyor hiçbir sıkıntı yok.

Herhangi bir oyuna girdiğim zaman yükleme ekranında takılıp kalıyor, bazen ise hiçbir sıkıntı olmadan oyuna giriyorum.
(Spesifik olarak Chivalry 2'de bir lobiye girdiğimde direkt PC kitleniyordu)
Bu arada ısınmada vs. bir problem yok, her şeyi kontrol ediyorum.
Bir ara tekrar başlattığımda bu şekilde mavi ekran aldım (Durdurma kodu: CRITICAL_PROCESS_DIED )

HDD veya SSD çöküyor HDD sağlığını HDD Sentinel ile kontrol edip söyler misin?

Minidump paylaşır mısın?

PSU yetmeme ihtimali de olabilir sisteminizi paylaşabilir misiniz? son zamanlarda yaptığınız bir değişiklik eski bir parça kalma ihtimali var mı?

Herhangi bir minidump dosyası oluşturmuyor bilgisayar.

PSU yetmeme ihtimali de olabilir sisteminizi paylaşabilir misiniz? Son zamanlarda yaptığınız bir değişiklik eski bir parça kalma ihtimali var mı?

Bilgisayarı olduğu gibi baştan aşağı yeniledim sadece PSU değişmedi ama watt değeri yetiyor internetten sistemimin kaç watt çekeceğini hesaplamıştım.

SSD veya HDD çökmesi durumu mevcut hocam boot aygıtı gidiyor dediğim gibi HDD Sentinel ile sağlığını gösterir misiniz?

Hocam PSU'dan kaynaklı olabilir başka bir PSU ile deneme denettirme imkanınız varsa denettirin veya testleri varsa bunların bir kontrol edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…