C chapoo Centipat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Bende PS4 var. Önceden almistim. O Önceden aldigim, birkaç oyun var. Ama PS4'e bir suredir oyunlarin pahali olmasi nedeniyle, hiç oyun alamadim EA Play aldim. Orada oynanabilecek oyunlari oynadim bitti oyun alamicaksam PS4 niye var? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Bende PS4 var. Önceden almistim. O Önceden aldigim, birkaç oyun var. Ama PS4'e bir suredir oyunlarin pahali olmasi nedeniyle, hiç oyun alamadim EA Play aldim. Orada oynanabilecek oyunlari oynadim bitti oyun alamicaksam PS4 niye var?
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 O kadar çalışıp motor alamıcaksam neden çalışıyorum hocam?
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 16 Ağustos 2023 #3 Bu kadar çalışıp altın suyuna batırılmış biftek alamayacaksam niye çalışıyorum ?
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #4 Ps nin game pass tarzi bir seyi vardi onu alabilirsin.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 16 Ağustos 2023 #5 Demek ki düzgün para kazanamıyorsun. Ek işler falan yap.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 16 Ağustos 2023 #6 HerhangiBir Kararsız dedi: Demek ki düzgün para kazanamıyorsun. Ek işler falan yap. Genişletmek için tıkla... Yazıktır be hocam bir oyun almak için fazladan mesai oyun alt üstü be yazık bu ülkeye be
HerhangiBir Kararsız dedi: Demek ki düzgün para kazanamıyorsun. Ek işler falan yap. Genişletmek için tıkla... Yazıktır be hocam bir oyun almak için fazladan mesai oyun alt üstü be yazık bu ülkeye be
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 16 Ağustos 2023 #7 YokSauronunGözü dedi: Yazıktır be hocam bir oyun almak için fazladan mesai oyun alt üstü be yazık bu ülkeye be. Genişletmek için tıkla... Yazık yazık olmasına ama eğer ihiyaçlarımı karşılayamıyorsam bir zahmet oyun almayı erteleyeyim.
YokSauronunGözü dedi: Yazıktır be hocam bir oyun almak için fazladan mesai oyun alt üstü be yazık bu ülkeye be. Genişletmek için tıkla... Yazık yazık olmasına ama eğer ihiyaçlarımı karşılayamıyorsam bir zahmet oyun almayı erteleyeyim.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 846 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 HerhangiBir Kararsız dedi: Yazık yazık olmasına ama eğer ihiyaçlarımı karşılayamıyorsam bir zahmet oyun almayı erteleyeyim. Genişletmek için tıkla... Tamam
HerhangiBir Kararsız dedi: Yazık yazık olmasına ama eğer ihiyaçlarımı karşılayamıyorsam bir zahmet oyun almayı erteleyeyim. Genişletmek için tıkla... Tamam