Oyunlarda Alt+Tab yapınca ekran kartı kullanımı %100 oluyor

TReuy

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son zamanlarda fark ettiğim Uncharted, Hitman III, Tetris Effect gibi oyunlarda V-Sync açık oynadığım için oyunda maximum %30 %50 arası ekran kartı kullanımı oluyorken Alt+Tab ile başka pencereye geçtiğim zaman ekran kartı kullanımı, sıcaklığı ve dolayısıyla fan hızı bu şekilde fırlıyor. Ekran kartı driverini kaldırıp başka sürüm indirdim düzelmedi, oyunlar orijinal. Ekte gösterdiğim gibi %100e ulaştığı yerler ben başka penceredeyken oluyor.

u4_oMqoRrS82G.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda fark ettiğim Uncharted, Hitman III, Tetris effect gibi oyunlarda V-Sync açık oynadığım için oyunda maximum %30 %50 arası ekran kartı kullanımı oluyorken Alt+Tab ile başka pencereye geçtiğim zaman ekran kartı kullanımı, sıcaklığı ve dolayısıyla fan hızı bu şekilde fırlıyor. Ekran kartı driverini kaldırıp başka sürüm indirdim düzelmedi, oyunlar orijinal. Ekte gösterdiğim gibi %100e ulaştığı yerler ben başka penceredeyken oluyor.

Eki Görüntüle 1644408

V-Sync açmayı deneyin.

V-Sync açmayı deneyin.
Vsync açık oynuyorum zaten malesef bu işe yaramıyor.
Son zamanlarda fark ettiğim Uncharted, Hitman III, Tetris Effect gibi oyunlarda V-Sync açık oynadığım için oyunda maximum %30 %50 arası ekran kartı kullanımı oluyorken Alt+Tab ile başka pencereye geçtiğim zaman ekran kartı kullanımı, sıcaklığı ve dolayısıyla fan hızı bu şekilde fırlıyor. Ekran kartı driverini kaldırıp başka sürüm indirdim düzelmedi, oyunlar orijinal. Ekte gösterdiğim gibi %100e ulaştığı yerler ben başka penceredeyken oluyor.

Eki Görüntüle 1644408

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı