Oyunlarda aşırı sinirleniyorum

Türker K

Centipat
Katılım
24 Temmuz 2022
Mesajlar
418
Çözümler
1
Yer
Ankara
Başlıkta da belirttiğim gibi özellikle FPS oyunlarında aşırı sinirleniyorum, normal hayatımda da çok sinirlenen bir insanım sırf sinirimden masaya yumruk atıp parmağımı çatlattığımı biliyorum 😀 konuyu açmamamın amacı ise nasıl kendimi daha sakin tutabilirim?
 
Başka tür oyunlara geç. Fps oyunları benimde canımı sıkabiliyordu.
Özellikle online ve fps oyunlarını oynamıyorum.
Başka çeşit oyunlar bir sürü var. Hepsi birbirinden farklı ve güzel.
 
Ben de Valorant'ta cok sinirleniyordum 3 ay filan biraktim Full CS:GO kastim sonra aimim filan bayağı gelisince zaten sinirlenmem icin hiçbir sebep kalmadi. Ara sira takim arkadaslari cozutuyor ona sinirleniyorum.
 
Benimde sürekli başıma gelir. Sırf bunun yüzünden 800 TL verdiğim klavyemi hiç etmiştim zamanında. Elim alçıya alınmıştı. Aynı şekilde masamın üzerindeki çatala yanlışlıkla vurup elimi kesmiştim. Ama şuan oyuna sinirlenmenin çok boş olduğunu fark ediyorum. Zamanla bu saçmalığı bırakmıştım. Şuan küfür dışında çok sinirlenip bir yerlere vurduğum olmuyor. Bunun sadece bir oyun olduğunu sinirlenmen gereken başka şeyler olduğu hatırla.
 
Çevrimiçi oyunlar da çok sinir bozucu insan dolu. Sinirlenirken harcadığınız enerji bile bu tür insanlar yüzünden olmasın hocam. Boşa gitmesin :D. Cidden hiç değmez bile.
 

Geri
Yukarı