Oyunlarda bilgisayarın kilitlenmesi

Başıma 3 defa geldi. Reset atmak zorunda kalıyorum. Harddiskte olan LoL'de 2 defa. 1 kere de SSD'deki oyunda. Yardımınızı bekliyorum. Bu arada sıcaklık değerlerim düşük.

Son düzenleme:
Bilgisayarın özellikleri vs. yazsaydınız keşke.

Başıma 3 defa geldi. Reset atmak zorunda kalıyorum. Harddiskte olan LoL'de 2 defa. 1 kere de SSD'deki oyunda. Yardımınızı bekliyorum. Bu arada sıcaklık değerlerim düşük.
Aynı sorun benimde eski Sapphire RX470 ekran kartında başıma geldi ve ekran kartını iade ettim. Şu an 1050TI kullanıyorum ve herhangi bir sorunum yok. Sorunun büyük ihtimalle ekran kartından kaynaklanıyor.

Ekran kartından olsa benchmark testlerinde de donma olmaz mıydı? Benim eski ekran kartımda arıza vardı oyun oynarken aniden kırmızı bazen de beyaz ekran oluyordu. Benchmark yaptığım zaman da aynısı oluyordu. Ekran kartı arızalıymış değişim almıştım. Bendeki olay her zaman yapmıyor bunu bazen 3 saat oynuyorum öyle bir şey olmuyor. Bozuk olsa hep yapardı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…