Oyunlarda Daha Fazla Fps Nasıl Alınır?

Oyunlarda CS:GO vs. nasıl daha fazla FPS alırım?Hiç bi ayar yapmadım. Bir de FPS arttırma ayarları yaparsam PC zarar görür mü? Bozulma gibi durum olur mu? PC yeni formatlandı ayarlar sıfır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakilerinin hepsini yap diğer videolarınıda izleyebilirsin burdan bi 50 fps rahat kazanırsın

Arkaplan uygulamalarını kapatın. Güç modunu yüksek performansa alın. Ben bunları yapıyorum ve genelde bunlar yeterli oluyor eğer çok kötü bir bilgisayarınız yoksa tabii.

Unlost'un FPS arttırmayla ilgili videosu var YouTube'da. Ona bir göz at, iyi günler.

Lütfen yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturun. Riskli ayarlar içeren videolar olabiliyor.
arkadaşın dediği doğru attığım videoda duex(kanalın sahibi) zaten belirtiyor sevmezseniz yada sorun çıkartırsa diye videonun başında gösteriyor nasıl yapılacağını

Daha fazla FPS almak için sisteminizi yenileyin. Sağlam bir sistem toplayın. Başka yöntemlerle olağanüstü bir FPS artışı bekliyorsanız üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…