Oyunlarda drop yemek SSD kaynaklı olabilir mi?

lexerotk

Hectopat
Makaleler
1
HD Tune Pro ile SSD'ye benchmark yaptım ve sonuç bu. Fakat HDD için yaptığımda böyle bir yukarı aşağı söz konusu değildi. Acaba SSD'im arızalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1661951931000.png
    39 KB · Görüntüleme: 86
Oyundaki droplar sistemden ziyade ısınmayla alakalı oluyor genelde hocam, ara vererek oynamanızı tavsiye ederim yaz aylarındayız ayrıca normal gibi bence.

Oyundaki droplar sistemden ziyade ısınmayla alakalı oluyor genelde hocam, ara vererek oynamanızı tavsiye ederim yaz aylarındayız ayrıca normal gibi bence.
Hocam ets 2 giriyorum en yüksek grafiklerde daha 15dk olmuşken başlıyor.

Hocam ets 2 giriyorum en yüksek grafiklerde daha 15dk olmuşken başlıyor.
Cihaz eskiyse eğer bakım zamanı gelmiş olabilir kendin anlıyorsan bakımını kendin yap, hiç bilmiyorum diyorsan elleme güvenilir bir esnafa giderek durumu anlat yardımcı olur.

Afterburner ve RTSS yardımıyla oyundayken ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi?

Ayrıca hangi SSD'yi kullanıyorsunuz?

Sadece ETS 2'de mi oluyor?

Oyun oynarken SSD sıcaklığını görmeyi ekleyebilirsiniz. HWiNFO ile oluyor.

HD Tune Pro ile SSD'ye benchmark yaptım ve sonuç bu. Fakat HDD için yaptığımda böyle bir yukarı aşağı söz konusu değildi. Acaba SSD'im arızalı olabilir mi?
HDD'n 1000 MB yazma ve okuma yapamadığından matematiksel olarak grafik oranlarını karşılaştırman yanlış olur.

Hayır SSD'den dolayı drop yemiyorsun.

Yalnız bu ETS 2'de nasıl bir RAM/GPU yoruculuğu var, dün de başka bir kullanıcı sistem sıkıntısı yaşıyordu. Sistemi 2016 civar, oyun 2012.

GPU max 75, CPU 55-60 arası.

Kingston SNVS/500GB ssd kullanıyorum.

Bütün oyunlarda hatta masaüsütündede oluyor.

Sıcaklığı dediğiniz gibi kontrol edip yazıcam tekrardan.

Bahsettiğiniz değerler kullanım değerleri mi yoksa sıcaklık değerleri mi?
Sıcaklık hocam. Kullanım değerleri ise GPU 80 ve üzerinde takılıyor. CPU 30 ve altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…