Hocam ets 2 giriyorum en yüksek grafiklerde daha 15dk olmuşken başlıyor.Oyundaki droplar sistemden ziyade ısınmayla alakalı oluyor genelde hocam, ara vererek oynamanızı tavsiye ederim yaz aylarındayız ayrıca normal gibi bence.
İşlemci ve ekran kartınızın oynanış esnasında sıcaklık ve kullanım değerlerini kontrol ettiniz mi?Hocam ets 2 giriyorum en yüksek grafiklerde daha 15dk olmuşken başlıyor.
Cihaz eskiyse eğer bakım zamanı gelmiş olabilir kendin anlıyorsan bakımını kendin yap, hiç bilmiyorum diyorsan elleme güvenilir bir esnafa giderek durumu anlat yardımcı olur.Hocam ets 2 giriyorum en yüksek grafiklerde daha 15dk olmuşken başlıyor.
HDD'n 1000 MB yazma ve okuma yapamadığından matematiksel olarak grafik oranlarını karşılaştırman yanlış olur.HD Tune Pro ile SSD'ye benchmark yaptım ve sonuç bu. Fakat HDD için yaptığımda böyle bir yukarı aşağı söz konusu değildi. Acaba SSD'im arızalı olabilir mi?
GPU max 75, CPU ise 55-60.İşlemci ve ekran kartınızın oynanış esnasında sıcaklık ve kullanım değerlerini kontrol ettiniz mi?
Bahsettiğiniz değerler kullanım değerleri mi yoksa sıcaklık değerleri mi?GPU max 75, CPU ise 55-60.
Sıcaklık hocam. Kullanım değerleri ise GPU 80 ve üzerinde takılıyor. CPU 30 ve altında.Bahsettiğiniz değerler kullanım değerleri mi yoksa sıcaklık değerleri mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.