Oyunlarda DX12 vs DX11 Performansı

sabo612

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Oyunların grafik ayarlarında DX11 ve DX12 seçeneği bulunuyor. Örnek Resident Evil 2 Biohazard. Ekran kartım RX 590 8 GB. Bu şekil seçenek olan çoğu oyun oluyor hangi seçenekte oynamam gerekiyor? Daha iyi görsel ve performans için bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DX12 daha yeni ve senin ekran kartın DX12 için daha çok performans vericek şekilde tasarlanmış. Ama bazı oyunlarda DX12 yeni olduğu için performansta daha düşük seviyeler ve sorunlar çıkartabiliyor. Bundan sebep DX12'de optimizasyon için halaha birkaç seneye ihtiyaç var. Kendince deneyip hangisinde daha iyi performans alıyor bakmalısın. Görüntü ve performans bakımından DX12 senin ekran kartın için uyumludur.

DX 12 bazı oyunlarda kararlı çalışmıyor. Örneğin Resident Evil 2 Remake bunlardan biri. Ara ara takılmalar yaşıyorum DX12'ye aldığımda. RX 570 kullanıyorum bu arada.

herkes çok teşekkür ederim gerekli bilgileri aldım konu kapanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…