Oyunlarda EU Sunucularında yüksek ping problemi

NhiteKing123

Kilopat
Daha fazla  
Oyunlarda Türk sunucularda 15-20 arası ping değeri görürken, Avrupa sunucularında 100-120 ping alıyorum. Bu aşırı fazla ping yüzünden de oyunlarda düzgün performans alamıyorum. Tanıdığım bazı insanlar benle aynı şehirde yaşamalarına rağmen 16-17 ping alıyorlar. Bu sorunun sebebi ne olabilir? İnternet hızım 35 Mbps Türk Telekom kullanıyorum. Kablo ile bağlanıyorum.

Ben de aynı sorundan müzdaripim ayrıca ben de bir de inanılmaz derecede packet loss problemi var packet loss olunca ping 200 falan bile oluyor son 3 gündür böyle çok can sıkıcı bir durum TTNET'i arıyorum anlamıyorlar, yardım edecek birisi yok mu?
Screenshot_7.png
Screenshot_7d.png

Dostum sende packet loss var. İstesen de düzeltemezsin. İnternet sağlayıcısı şirketine konuyla alakalı bildirim yaparsan yardımcı olabilirler.

Dostum sende packet loss var. İstesen de düzeltemezsin. İnternet sağlayıcısı şirketine konuyla alakalı bildirim yaparsan yardımcı olabilirler.
Her gün 3-4 defa arıyorum kotanız dolmasından kaynaklı falan diyorlar, hep aynı şeyleri bi yerden okuyorlar, yapabileceğimiz bişey yok deyip geçiyorlar. Arayınca ne demeliyim sizce?

Ben de aynı sorundan müzdaripim ayrıca ben de bir de inanılmaz derecede packet loss problemi var packet loss olunca ping 200 falan bile oluyor son 3 gündür böyle çok can sıkıcı bir durum TTNET'i arıyorum anlamıyorlar, yardım edecek birisi yok mu?Eki Görüntüle 318687Eki Görüntüle 318688
Bu sorunun aynısı bende de var. Gece 2'de kota hızım 93 Mbit, ping 6, Upload 3.8 görünüyor ama packet loss ve yüksek ping alıyorum aynı bu değerler gibi. Nedenini anlamadım bir türlü bu akşam başladı. Ben de gece 2'yi bekledim hızlanırsa düzelir diye hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun aynısı bende de var. Gece 2'de kota hızım 93 Mbit, ping 6, Upload 3.8 görünüyor ama packet loss ve yüksek ping alıyorum aynı bu değerler gibi. Nedenini anlamadım bir türlü bu akşam başladı. Ben de gece 2'yi bekledim hızlanırsa düzelir diye hala aynı.
Eğer bi çözüm bulursan özelden ulaşır mısın bana?

Eğer bi çözüm bulursan özelden ulaşır mısın bana?
Ulaşırım da dostum bir çözüm bulacağımı zannetmiyorum altyapı kaynaklı bir sorun belli ki arayıp sormaktan başka bir çare yok. Sen nerde oturuyorsun?

100 Mbit fiber internette packet loss alıyorum kafayı yiyeceğim, keşke ADSL'de kalsaymışım.

Ulaşırım da dostum bir çözüm bulacağımı zannetmiyorum altyapı kaynaklı bir sorun belli ki arayıp sormaktan başka bir çare yok. Sen nerde oturuyorsun?

100 Mbit fiber internette packet loss alıyorum kafayı yiyeceğim, keşke ADSL'de kalsaymışım.
Benim internetim Hipernet olarak geçiyor 35 mbit alıyorum, Gaziantepliyim. Kafayı yiyeceğim bu sorundan ötürü arıyorum anlamıyorlar yardım edemiyorlar yine sen de bi dene.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı