Oyunlarda EU Sunucularında yüksek ping problemi

Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız LoL'de pingin 21 olması kötü bence. Ben İstanbul'a bu denli uzak olmama rağmen 26-27 aralığında oynuyorum. Fortnite'da da bu civarda bir şey. Sorun devam ederse Superonline'ı deneyebilirsiniz. Benim sağlayıcım da kendileri.
İstanbul'da yaşıyorum Superonline fiber alt yapım malesef yok.

CS GO'nun sunucularında bir problem var zaten. Almanya sunucusunda oynadığımda bile ping 130 civarında geziyor, Faceit'de Almanya sunucusu geldiğinde ise 50-60 arası ping alıyorum. Ayrıca İstanbul'da oturup LoL'de 21 ping alıyorsanız internetinizde bir problem olabilir. Ben Ankara'da oturuyorum, LoL'de 19 ping alıyorum.

E belli oldu. Speedtest yapıp bakın. Büyük ihtimalle size verilmesi gereken hızın aşşağısında bir hız veriyorlar.
Speedtest sonuçlarım bunlar. 35 Mbps internetim 33.20 geliyor kötü değil. Ama Türk Telekom Asya diyor nedense? Anlamadım ben Avrupa yakasında yaşıyorum.
1532774523901.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı