Oyunlarda görüntü kalitesi düşüyor ve nesneler geç yükleniyor

İşletim sistemi
Windows 11

damper112

Centipat
Daha fazla  
RAM
32gb ddr5 CL30
SSD veya HDD modeli
1tb m2 ssd
Ekran kartı
9070xt
Anakart
Asus prime b650m-r
İşlemci
Ryzen 7 7700
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir ay önce 1080p 15 inç laptoptan 2K 27inç monitöre geçtim. Sistemde 9070XT var. Oyunları oynarken uzaktaki nesneler bazen geç yükleniyor ve gözüme sanki piksel piksel gibi geliyor. Bu normal mi, benim gözlerde mi sıkıntı var, yoksa acaba ben 2K için beklentimi çok fazla tuttum da o yüzden mi boyle? Mesela bu ara Indiana Jones ve Forza 5 oynuyorum özellikle ağaçlardaki yaprak kalitesi gözüme çok düşük geliyor. İki oyun da Extreme ayarlarda.

IMG20250629103816.jpg

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir ay önce 1080p 15 inç laptoptan 2K 27inç monitöre geçtim. Sistemde 9070XT var. Oyunları oynarken uzaktaki nesneler bazen geç yükleniyor ve gözüme sanki piksel piksel gibi geliyor. Bu normal mi, benim gözlerde mi sıkıntı var, yoksa acaba ben 2K için beklentimi çok fazla tuttum da o yüzden mi boyle? Mesela bu ara Indiana Jones ve Forza 5 oynuyorum özellikle ağaçlardaki yaprak kalitesi gözüme çok düşük geliyor. İki oyun da Extreme ayarlarda.

Eki Görüntüle 2523237

Merhaba dostum. Aynı sistem bende de var aynısını yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi?

Merhaba dostum. Aynı sistem bende de var aynısını yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi?
Hocam ekran kartını değiştirdim. Başka bir 9070xt aldım sorun ondandır zannediyodum. Ancak değilmiş monitörü de ölü piksel yüzünden bir kere değiştirdim sorun ondan da değil. Yazılımla alakalı da her şeyi yaptım ondan da değil sorun. Yani kontrol etmediğim sadece ssd ve işlemci kaldı hala çözemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı