P padDIER Attopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 RAM 16GB 2x8 3000MHz SSD veya HDD modeli 250GB SATA SSD Ekran kartı Radeon RX Vega 11 Anakart Gigabyte B450M S2H V2 İşlemci AMD Ryzen 5 3400G Merhaba, yakın zamanda God of War (2018) yükledim. GPU'nun %95'ini, RAM'ın %70'ini, CPU'nun ise %65'ini kullanıyordu ve ortalama 40FPS alıyordum. Sizce GPU'nun %95 oranında kullanılması sistemimi bozar mı, sıkıntı çıkarır mı?
Merhaba, yakın zamanda God of War (2018) yükledim. GPU'nun %95'ini, RAM'ın %70'ini, CPU'nun ise %65'ini kullanıyordu ve ortalama 40FPS alıyordum. Sizce GPU'nun %95 oranında kullanılması sistemimi bozar mı, sıkıntı çıkarır mı?
zafher Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ Gaming Z RX6800 16GB -Adata XPG D41 2x8GB 3600MHz - ASUS ROG B550F - AMD Ryzen 7 5700x 3.60GHz - Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB -CORSAIR 4000X-Corsair rm750x 80+ gold Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 padDIER dedi: Merhaba, yakın zamanda God of War (2018) yükledim. GPU'nun %95'ini, RAM'ın %70'ini, CPU'nun ise %65'ini kullanıyordu ve ortalama 40FPS alıyordum. Sizce GPU'nun %95 oranında kullanılması sistemimi bozar mı, sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam GPU'nun fazla kullanılması gerekir yoksa darboğaz durumu oluşur ne kadar çok kullanırsa işinize o kadar yarayacaktır oyunlarda.
padDIER dedi: Merhaba, yakın zamanda God of War (2018) yükledim. GPU'nun %95'ini, RAM'ın %70'ini, CPU'nun ise %65'ini kullanıyordu ve ortalama 40FPS alıyordum. Sizce GPU'nun %95 oranında kullanılması sistemimi bozar mı, sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam GPU'nun fazla kullanılması gerekir yoksa darboğaz durumu oluşur ne kadar çok kullanırsa işinize o kadar yarayacaktır oyunlarda.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.948 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Ağustos 2023 #3 Yani ne kadar fazla çalışırsa o kadar verimli olur. Ama ısınması önemli düşük ısınma olur. Sorun yok yani iyi oyunlar.
Yani ne kadar fazla çalışırsa o kadar verimli olur. Ama ısınması önemli düşük ısınma olur. Sorun yok yani iyi oyunlar.
P padDIER Attopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Furkan Borak dedi: Yani ne kadar fazla çalışırsa o kadar verimli olur. Ama ısınması önemli düşük ısınma olur. Sorun yok yani iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattınız çok teşekkürler.(Technopat'da yeniyimde çözüldü olarak nasıl işaretliyebilirim?) zafher dedi: Hocam GPU'nun fazla kullanılması gerekir yoksa darboğaz durumu oluşur ne kadar çok kullanırsa işinize o kadar yarayacaktır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız.
Furkan Borak dedi: Yani ne kadar fazla çalışırsa o kadar verimli olur. Ama ısınması önemli düşük ısınma olur. Sorun yok yani iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattınız çok teşekkürler.(Technopat'da yeniyimde çözüldü olarak nasıl işaretliyebilirim?) zafher dedi: Hocam GPU'nun fazla kullanılması gerekir yoksa darboğaz durumu oluşur ne kadar çok kullanırsa işinize o kadar yarayacaktır oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız.
deniz.1 Picopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 390 Çözümler 3 8 Ağustos 2023 #5 GPU’nuz fazla kullanılmazsa sıkıntı var demektir.