sistemim bu arkadaşlar. Oyunlarda grafiklerde bozulma yaşıyorum. Bir süre sonra grafikler bozuluyor ve çizgiler çıkmaya başlıyor. Sorunu biraz araştırdım genellikle sorun için Artifact sorunu yazmışlar. Bu şekilde oynamaya devam ettikçe bilgisayar bir süre sonra kitleniyor ve oyunu kapatıyor veya nadiren de olsa bilgisayar reset atıyor. Isı değerlerine baktım, işlemci ve ekran kartı ısınması normal düzeyde hatta ikisininde macununu yeniledim.
Arkadaşlar açıklamayı yazarken yanlış tuşlama yaptığım için eksik yazdım şimdi düzelttim. @Recep Baltaş@Ali Güngör Abi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
dediğiniz gibi yaptım bu seferde bir süre sonra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı çekirdek hızını tekrar eski haline getirdim mavi ekran vermiyor. Acaba ekran kartı voltajını mı düşürsem ?