Oyunlarda grafik bozulması ve bilgisayarın kitlenmesi

kubilay054

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Intel i5 7500.
Rx580 4 gb.
16 Gb 2133 Mhz ram.
Msi Bazokaa b250m Anakart.
kcas 600w 80+ güç kaynağı.

sistemim bu arkadaşlar. Oyunlarda grafiklerde bozulma yaşıyorum. Bir süre sonra grafikler bozuluyor ve çizgiler çıkmaya başlıyor. Sorunu biraz araştırdım genellikle sorun için Artifact sorunu yazmışlar. Bu şekilde oynamaya devam ettikçe bilgisayar bir süre sonra kitleniyor ve oyunu kapatıyor veya nadiren de olsa bilgisayar reset atıyor. Isı değerlerine baktım, işlemci ve ekran kartı ısınması normal düzeyde hatta ikisininde macununu yeniledim.

Rustta yaşadığım probleme örnek olarak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
https://giphy.com/WVXQU6LCTwRtYVKtzL

Örnekler;
3a798d426508dafe53384d1c8391c6a1 - Hızlı Resim
71123baaea5c8020457d695b5988e1ef - Hızlı Resim

Ekran kartı voltajını düşürsem bir süre daha idare edebilir miyim? Teşekkürler...

Son düzenleme:
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurunuz. Güncelse silip tekrar kurunuz. MSI Afterburner ile ekran kartının çekirdek hızını düşürmeyi deneyiniz.

dediğiniz gibi yaptım bu seferde bir süre sonra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı çekirdek hızını tekrar eski haline getirdim mavi ekran vermiyor. Acaba ekran kartı voltajını mı düşürsem ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…