Oyunlarda hile yapıyor musunuz?

SonOyuncu'da Speed hack açtık adamlar saklanbaçta yakalıyamıyordu beni. Sonra eggwarsa 10 12 hesapla girip kendi kendimize oynuyorduk adaların birine hesap sokmuyorduk oraya gelen adamlar gıcık oluyordu. Among Us'da ne hileler yaptık toplantı kısmında insanların yerine rastgele yazılar yazıyorduk imposter benim gibi. Bazı veletler çok korkuyorlardı hesabım heklendi diye. En komiklerinden biri de şeydi. Among Us da impostor olmamamıza rağmen birinin önünde hile ile vente giriyorduk. O kişide hemen emercensi düğmesine basıp vente girdiğimi ve katil olduğumu söylüyordu. Ben de ben imposter değilim inanmıyorsanız beni atın ben impostor çıkmazsam benim impostor olduğumu iddia eden şahıs demek ki yalan söylüyordur bir sonraki el onu atarsınız diyordum. Hatta bunu benim dememe bile gerek kalmıyordu. Adamın kendisi benim vente girdiğimi gördüğünü ve ben katil çıkmassam beni atın diyordu. Haliyle beni atıyorlardı ben impostor çıkmıyordum sonraki el adamı da atıyorlardı böylelikle birçok kişiyi gıcık ettik. Düşünsenize oyuncunun birini vente girdiği için raporladınız ve adam imposter çıkmadı. Böyle böyle insanları yalancı durumuna düşürüyorduk. Şey vardı bir de. Among us da birilerini kontrol edip adam kestiriyorduk yanlışlıkla yaptım diyorlardı yazık.
İşte bir gün preparda 737 kullanıyorduk çok oyunculu. Baktım dispatch programı yüklemeyi fazla yapmış iniş ağırlığımızı 2 ton aşıyoruz. Bu durumda kuleyle konuşup bekleme paternine girip yakıt yakmamız gerekiyordu fakat yurt dışı uçuşu olduğu için ingilizcem bu iş için yeterli gelmedi. Ben de uçağın yakıtından 2 ton sildim.
Bir de hilesiz hile var onu da anlatayım. Bir gün arkadaşlarla Minecraft survival oynuyorduk. Ben çok fazla elmas buluyordum şaşırıyorlardı. Bu iş için xray texturepacki kullanıyordum her yeri görebiliyordum sonuçta hile sayılmaz oyun buna izin veriyor herhangi bir sunucuda bu hileyi yapabilirsiniz. Onun haricinde bir çok mobil oyunda para hilesi yaptım.
 
Son düzenleme:
600 700 kişiyle tek kaleme geldiklerinde kazanamıyom her şeyi baştan. Toparlamak falan zor geliyor.

600-700 kişi gelince 3 savunma istiyor aga oyun senden o 3 savunma başarılı olursa np. Kaleye konulan asker sınırı da yok tek sıkıntı para onu da kervan soyarak yapmak çok iyi adamlara gittiğimde (100 lv üstü iken) 1m+ dinar düşüyor. 3-5 bin asker bırakıyordum kaleye.
 
600-700 kişi gelince 3 savunma istiyor aga oyun senden o 3 savunma başarılı olursa np. Kaleye konulan asker sınırı da yok tek sıkıntı para onu da kervan soyarak yapmak çok iyi adamlara gittiğimde (100 lv üstü iken) 1m+ dinar düşüyor. 3-5 bin asker bırakıyordum kaleye.

Dogru diyorsun ama asker sayısını arttırdığım için ekstra zorluyor. Kervan soymak da yetmiyor ki anca savaş durumunda köy yagmalayip birikim yapiyorum ya da askerleri tam gelistirmiyorum. 500 milis falan birakiyorum, kaleye çok para harciyorlar :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı