Oyunlarda i5-10400F %100'e ulaşıyor

UmutMillward

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle sistemim:
i5-10400F
RX 6650 XT.
24 GB RAM DDR4 2666 MHz.

Bu şekilde normal şartlarda medium ayarlarda drop yememesi gerekiyor diye düşünüyorum ancak işlemciden dolayı bir sıkıntım var. Ne yapılabilir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekran görüntüsü 2023-02-25 000723.png

i5 10400F'in rx 6650 ile her oyunda yüzde yüz çalışması normal falan değil. Görev yöneticisinde anlık bug oluşuyor, uzun süreli msi afterburner üzerinden test ettiniz mi?

Ki muhtemelen bug oluştu, Hogwarts Legacy yüzde 42 kullanılıyor gözüküyor görev yöneticinizde.

3x8GB RAM Single channel çalışmazmı cpu-Z programı ile SPD ve Memory sekmelerinin ekran görüntülerini atın bir bakalım.

low ayarlarda bile full kullanıyor hala drop yiyorum
Hocam işlemcinizin full kullanıldığını düşünmüyorum, msi afterburner görüntülerini paylaşır mısınız? Drop ram kaynaklı olabilir. Görev yöneticinizde Hogwarts Legacy yüzde 42 işlemci kullanıyor, yüzde yüz değil. MSI afterburner'da da yüzde yüz gözüküyorsa sisteminde bir sıkıntı vardır ya da arkada sürekli çalışan bir şey vardır. Görev yöneticisinde de alttaki diğer işlemcler gereğinden çok fazla işlemci kullanıyor.

Hocam işlemcinizin Full kullanıldığını düşünmüyorum, MSI Afterburner görüntülerini paylaşır mısınız? Drop RAM kaynaklı olabilir. Görev yöneticinizde Hogwarts Legacy yüzde 42 işlemci kullanıyor, yüzde yüz değil. MSI Afterburner'da da yüzde yüz gözüküyorsa sisteminde bir sıkıntı vardır ya da arkada sürekli çalışan bir şey vardır. Görev yöneticisinde de alttaki diğer işlemcler gereğinden çok fazla işlemci kullanıyor.

Anlık olarak böyle,

Ekran görüntü5sü 2023-02-25 003809.png

Chrome kapat, Discord kapat. Steam ve oyun dışındaki gereksiz şeyleri kapatırsan işlemci ve RAM kullanımı rahatlar.

Kapalıydı foruma yazmak için açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı