MuhammetJerich0
Decapat
Vuruş hissi açısından önemli, zaten daha teknolojik olduğu için de değeri artıyor aslında. Red Dead Redemption 2 en büyük örnek. Dead Space serisi de olabilir kopan organlar açısından.
Silah sıkınca kan çıkması mı? O ikisinde de var.Half-Life 2'de cıkmıyor muydu ya ben öyle hatırlıyorum vurunca kan cıkıyor işte :d
Evet o da aklıma geldi bu konuyu yazarken, sahi ne oldu o oyuna? Çıktığı dönem çok popülerdi, sanırım ikincisi de çıktı. Bende var ama oynayamıyorum birkaç kere denedim ama böyle oyunlara başından başlamazsanız, hayatını bu oyunlara gömüp pro olmuş oyuncular arasında ezilip duruyorsunuz...Olmazsa olmaz değil fakat olması çok keyifli yapıyor. Özellikle Chivalry Medieval Warfare'i ilk gördüğümde bayağı etkilenmiştim, hatta kendisi ilk orijinal satın aldığım oyun olur.
Filmler için bkz: Disney.Vahşet olan bir oyunda sırf oyun çok satsın diye +13 yapmaları yüzünden kan olmaması veya aşırı az olması canımı sıkıyor.