Oyunlarda Kasma

CSGO Başlatma seçeneklerine (-freq 144 -high +clientport 27007 -novid +fps_max_menu 120 +mat_queue_mode 2 -threads 4 +fps_max 150 -disable_d3d9ex -maxMem=6144 -tickrate 128) kodlarını yazman baya bir yararlı olabilir.Çünkü eski ekran kartlarında (d3d9ex) kodunu bu şekilde yazarsan ALT+TAB işlemi hızlanır fakat oyunda performans düşüşleri olabilir.Ben "-disable_d3d9ex" kodunu yazarak kullanıyorum ve ekran kartım GTX 765M.

Not: "+clientport 27007" kodunu yazmak zorunlu değildir.Ve ayrıca "fps_max" kodu oyunun monitörüne yetecek kadar kare almasını,bilgisayarının daha az yorulmasını ve daha az ısınmasını sağlar.

CSGO Başlatma seçeneklerine (-freq 144 -high +clientport 27007 -novid +fps_max_menu 120 +mat_queue_mode 2 -threads 4 +fps_max 150 -disable_d3d9ex -maxMem=6144 -tickrate 128) kodlarını yazman baya bir yararlı olabilir.Çünkü eski ekran kartlarında (d3d9ex) kodunu bu şekilde yazarsan ALT+TAB işlemi hızlanır fakat oyunda performans düşüşleri olabilir.Ben "-disable_d3d9ex" kodunu yazarak kullanıyorum ve ekran kartım GTX 765M.

Not: "+clientport 27007" kodunu yazmak zorunlu değildir.Ve ayrıca "fps_max" kodu oyunun monitörüne yetecek kadar kare almasını,bilgisayarının daha az yorulmasını ve daha az ısınmasını sağlar.
Teşşekürler fakat bir artış olmadı
Hangi oyunda böyle ise o oyunun MSI Afterburner ile ekran görüntüsünü buraya atar mısınız?
gta msi.png
mc msi.png

GTA 5 Minecraft
pubg msi.png
rl msi.png

PUBG RL

Son düzenleme:
İşlemciniz yetersiz, ne kadar %100 kullanılmasa da bazı oyunlarda yetmiyor.
Ama yayın açınca işlemci üzerinden FPSde herhangibi bir düşme olmuyor
Bilgisayara format atırdığımda 300-400 FPS alıyordum fakat kullandığım programları yükleyince böyle bir düşüş oldu kullandığım programlardan kaynaklanan birşey olabilirmi ?
Aynı sorun bende vardı.Nvidia bilerek yapıyor gibi geliyor.Çünkü o kadar düşük gpu kullanımını ne yaptıysam bende arttıramadım.
Ekran kartım amd nnvidia deyil.
Ama yayın açınca işlemci üzerinden FPSde herhangibi bir düşme olmuyor
Bilgisayara format atırdığımda 300-400 FPS alıyordum fakat kullandığım programları yükleyince böyle bir düşüş oldu kullandığım programlardan kaynaklanan birşey olabilirmi ?

Ekran kartım amd nnvidia deyil.
Bir çözümü yok herhalde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı