Oyunlarda Kızları Darlayan Tipler

Her ülkede var bu tiplerden. Sadece bizde daha fazla göze batıyor. Özellikle online okey oynayanların çoğu genç-orta yaş erkekler olduğunu düşünürsek normal olduğunu düşünüyorum.

Sanal sohbet oyununda yarı Alman yarı Türk kızı erkeklerin ilgisizliğinden Alman sohbet odalarına hiç girmediğini söylüyordu.

Geçenlerde baktığım bir belgeselde Japon erkeklerinin kadınlara karşı ilgisizliği işleniyordu. Devlet, erkekleri cesaretlendirmek için reklam panolarına kadını kolundan tutup götüren anime karakterinin fotoğraflarını asıyordu.

Her ülkede var diyenlere önemle duyurulur.

Abicim, "taş" nasıl bir tabir gözünü seveyim?

Dışarıda kız gördüm mü bakarım ama rahatsız etmeden sonuçta doğamızda var ha bazı tipler "Uf mOrUQ Şu bENim oLaVACK" diyen çok, sosyal medya'da tanıdığım kızlar dışında kimseyle konuşmadım konuşmamda internet'den yürümez sonuçta bir CS 1.6 ya gireyim diyorum "MeHARABA tANIŞAalımı ...." diyen tipler dolu bu tipler bilgisayardan kalkmayan insanlarla konuşmaktan aciz olan tipler oluyor kimileri'de yaşlı karısından bıkmış kendi 50 yaşında 20 yaşındaki kızların fotoğraflarına bakıyor tam bir felaket.

Aslında kapı gene annelere çıkıyor. Kızları yetiştirme tarzlarında ki başarısızlık oğlanlarda da aynı. Ve sonuç ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…