Oyunlarda mikrofon çalışmıyor

maamud ali

Kilopat
Selam öncelikle mikrofonum hat girişli. Discord'da falan mikrofon çalışıyor. Steamde de çalışıyor ama PUBG olsun CS:GO olsun falan çalışmıyor sebebi nedir?

Ayarlarda ''uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin'' ibaresi olacaktır. Onu açık hale getirip tekrar deneyiniz.

Ben de aynı sorundan muzdaribim.Dün mikrofonumda sorun olmadığı halde sesim çok az gidiyordu,bazı programlarla o sorunu çözdüm artık sesim discord,skype gibi yerlerden gidiyor ama şimdi de hiçbir oyunda konuşma tuşuna bastığımda algılamıyor ve sesimi iletmiyor.Başka bir çözümü var mıdır bunun?Yukarıdaki talimatı yaptım ama düzelmedi.

Selam öncelikle mikrofonum hat girişli. Discord'da falan mikrofon çalışıyor. Steamde de çalışıyor ama PUBG olsun CS:GO olsun falan çalışmıyor sebebi nedir?

Pubgde bende de aynı problem var. Sebebini biliyorum, ama çözebilmiş değilim. Bazı modemlerde oyuniçi konuşma için izin vermen gerekiyor. O da Modem arayüzünden yapılıyor.

Önce bi buradakileri yap sen olmadı modem olayını denersin
[FIXED] PUBG Voice Chat Not Working Issues Easily - Driver Easy

(Buralarda yeniyim o yüzden bu linki paylaşmam yasak mı, değil mi bilmiyorum)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…