Oyunlarda S22 çok ısınıyor

rick holmes

Hectopat
Daha fazla  
S22 cihazımda Warzone Mobil oynamak istiyorum fakat telefon ciddi anlamda "yanıyor" telefon da bu konuda sabıkalı malum 8 gen 1 bu sebeple de sildim oynamıyorum şu an. Sorum şu telefon bu denli ısınmasına rağmen oynayabilir miyim böyle oyunları telefona zarar verir mi harbiden yakar mıyım telefonu?

Telefon kasa itibari ile zaten ısınmaması mümkün değil işlemci de kronikli olduğundan dayanılmaz yapıyor. Tek çare oyun oynarken fan kullanmanız fan olmadan pil sağlığınız önemli ölçüde etkilenir. 60Hz'de oynayarak bir miktar ısınmayı düşürebilirsiniz.

Hocam konudan alakasız bende almayı düşünüyordum oyun dışında önerir misiniz şarjı ne kadar gidiyor.

Hocam konudan alakasız bende almayı düşünüyordum oyun dışında önerir misiniz şarjı ne kadar gidiyor.

Telefonu ilk aldığınızda 5 saat zamanla 3 saate kadar kullanım süresi düşüyor ayrıca günlük kullanımda 120Hz'de bile ısınan telefon 60Hz olarak kullanacaksanız alabilirsiniz.

Hocam telefon fiyatına göre cidden çok iyi diyebilirim. Bu telefon hakkında araştırma yaptıysanız illa sorunlarının olduğuna denk gelmişsinizdir. Genelde bunlar ısınma ve pil oluyor. Isınma sorunu günlük kullanımda yok sadece oyun oynarken ciddi ciddi elinizi yakacak seviyelerde ısınıyor kılıfsız oynamak mümkün değil fakat dediğim gibi oyun oynamıyorsanız ısınma sizin için bir sorun değil. Pil konusu da aslında ısınmaya benziyor biraz günlük kullanımda günü bitiren bir pili var fakat oyunlarda su gibi akıyor pil hemen bitiyor. Pil de günlük kullanım için pek sorun olmayacaktır kısacası. Tabii burada sizin telefonu nasıl kullandığınız da önemli ona siz karar vermelisiniz fakat pili abartıldığı kadar rezalet değil onu söyleyebilirim.

Malzeme kalitesi verdiği his bu fiyatta rakipsiz ekranı çok çok iyi kamerası da gayet tatmin edici. Sadece oyun için alınacak bir cihaz değil kesinlikle. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz cevaplarım.

Telefonu ilk aldığınızda 5 saat zamanla 3 saate kadar kullanım süresi düşüyor ayrıca günlük kullanımda 120Hz'de bile ısınan telefon 60Hz olarak kullanacaksanız alabilirsiniz.
Telefonu kullanıyor musunuz? Yani bunlar kendi deneyimleriniz mi merak ettim.

300-400 tllik telefon fanlarından alın yeterli.

60hz yaptığımda bile deli gibi ısınıyor bazı singleplayer oyunlarda 30 fps sabitleyerek biraz çözdüm sorunu fakat online oyunlarda çözüm yok gibi birşey. Bu arada 120 fps verdiği oyun yok sanırım işlemci sürekli kendini kısıtlıyor oyunun başında 90 fps başlıyor ortalarına doğru oto olarak 60 fps sabitliyor kendini. Düzeltmenin bir yolu var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…