Oyunlarda serverlera, YouTube vb internet sitelerine girilemiyor

TechnoKerem38

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sorunum şu ki 1000 megabit download internete sahip olmama rağmen oyun sunucularına, Google'deki sitelere, YouTube vb yerlere girmekte çok zorluk yaşıyorum.

Mesela CS2'de bir topluluk sunucusuna girmek istediğim zaman, sunucuya girmeye çalıştığımda yüklenme barı yüzde 0'da kalıyor ve ne kadar beklesem ilerlemiyor. Bilgisayar bileşenlerim gayet iyi hatta yeni topladım. Sorunun geçici çözümü şu fakat yine de bazen işe yaramıyor, sürekli disconnect atıp tekrar giriyorum ve bunu tekrarlıyorum. Her zaman işe yaramıyor bazen quit atıyorum.

Aynı şekilde Minecraft sunucularına girerken de öyle.

Ya da Google de sitelere girerken çok uzun sürede giriyor, YouTube'da video açtığımda yükleniyor kısmı uzun süre kalıyor hatta YouTube zaten "kesinti mi yaşıyorsunuz" diye uyarı veriyor.

Speedtest sonuçları 900-1000 megabit arası bir sıkıntı yok ama yine de oyunlara, sitelere kısacası Online yerlere giriş yapamıyorum.

Sorun internetle alakalı değil çünkü telefon veya evdeki diğer cihazlarda sorunsuz kullanıyorum.

Sorun ne ile alakalı olabilir anakart mı Ethernet kablosu mu ya da başka bir şey mi?

Anlayamadığım bir şekilde lag var ama yok, eğer CS2 de oyuna girersem pingim olmuyor fakat sunucuya çok zor giriyorum.

Uzun süredir çözümünü arıyorum isterseniz gerekli ve detay bilgileri de verebilirim.

Güvenli internet ayarınız açık olabilir mi ? Bu yüzden bazı siteler ve site içindeki içeriklere erişiminiz kısıtlanıyordur. Veya kullandığınız bir dns varsa onun ayarlarında da bu seçenekler açık olabilir.

o da açık değil dns de kullanmıyorum

Bendede benzer bir sorun var bu akşam başladı istanbul beykoz bölgeisndeyim. Bölgesel bir alt yapı sorunu olarak düşünüyorum ama umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…