Oyunlarda Takılma Problemi

Grapio

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2018
Mesajlar
258
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni topladığım bilgisayarımda oynadığım oyun fark etmeden 15-20 dakika sonra donuyor ve sadece restart veya oturumu kapatıp açarsam düzeliyor. Bu sadece oyun içinde oluyor. Görev yöneticisini dahi açamıyorum. Bu benim eski bilgisayarımda da vardı. Tek ortak noktaları SSD. Sorun kesin olarak SSD'de mi yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum? Sebebini nasıl öğrenirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 senedir usb belleğimin içinde vardı windows10 yenisini indirip deneyeyim . belkide ondandır bilemiyorum.
Belki düzelebilir. Denemekte fayda var. Bu tür donmaların ana sebepleri ısı problemleri, OC voltaj ayarı, GPU OC ve harddisk problemlerinden kaynaklanıyor. Veya dediğim gibi %100 CPU kullanımı da bir etken.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı