Oyunlarda Uzaktaki Nesneler Titriyor

Osmandrmc

Decapat
Girdiğim her oyunda titreme sorunu. Girdiğim her oyunda anti-aliasing sorunu. Tüm ayarlar Ultra Anti aliasing Ultra ama yok arkadaş. Resmen bir şey kenar yumuşatmaya izin vermiyor. Neredeyse tüm yolları denedim. Nvidia denetim masasından ayarları fulledim, Nvdia Inspector ile anti aliasing ayarlarını açtım, Vsync kapalı-açık yaptım fark etmedi,tüm oyun ayarlarını fulledim gene değişmedi. Windows 10 güncel. Sürücüler Experience ile güncel. Bir sürü yazı okudum forumlarda. Hepsi aynı dertten müzdarip. Çaresi yok, onu da geçtim neden olduğunu bile bilinmiyor. Sorun 1-2 hafta önce başladı. Ekran kartımı 1050Ti ile değiştirdim bundan 3-4 ay önce eski kartta da böyle problem yoktu. Yani birdenbire oldu.

Buradaki video ile sorunu anlayabilirsiniz,tam olarak benim sorunum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim: GTX 1050Ti
8GB RAM
i7-4790 CPU-3.60 GHz
Monitör: 1920-1080 60 Hz
Gerçekten çok kötü görünüm veriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri dönmeniz çare olmaz. Yeni sürücüler, Windows güncellemeleri, oyun güncellemeleri; hepsi artık bu ayarları zorla yapıyor. Bunlardan artık birisi bile o komutu alıp kaydetse, geri dönüşü olmuyor. Ancak format atıp eski sürücüleri yükleyip, oyunun ve Windows'un eski bir sürümünü bulursanız biraz zaman kazanırsınız ama ilk güncelleme ile geleceğiniz nokta yine burası.
Anladım Sağolun.Peki birşey soracağım ben bu sorunu windows 10da yaşamaya başladım windows 8 de böyle bir sorun yoktu en azından denemek için geri alsam?birde dikkat ettim bazı youtube videolarında hatta akşam televizyondaki haber kanallarında da farkettim titremeyi.Acaba benimmi gözüm bozuk diye kafayı yedim.sonra baktı arkadaşlar harbiden titriyor.Virüs resmen vallahi virüs

cs go da denedim half life yok şuan deniceğim
sorun sanırım ekranlardan yada donanımsal bir virüsten bahsetmiş biri nerdese bende bütün forumları okudum benim masaüstünden belli bir sıkıntı olduğu windowsun siyah barı tam siyah değil gibi çöp kutusu simgesinde bile prüzlük var piksel piksel

Sorunun yazılımsal olduğunu sanmıyorum. Monitörü değiştirdim Acer Predator XB271HU 2K IPS monitöre geçiş yaptım. Ne titreme kaldı ne o TP panelin çamur gibi görüntüsü çok şükür hepsinden kurtuldum. G-SYNC den olabilir belki yenileme hızının 165 Hz olmasından olabilir ama yazılımsal veya ekran kartı sürücüsünden kaynaklanmadığını netleştirdim. Tavsiye ederim herkese gözlerimdeki ağrılar geçti hiç olmasa bunun için değer.

hala mı bulunamadı çözümü cidden kafayı yiyeceğim artık

Nvidia ayarları - Program Ayarları - Oynadığınız Oyunu seçin - Negatif LOD kapalı konuma getirin. Kapalıysa da açık artık hatırlayamadım hangisiydi. Oyun kapalıyken yapın. Fps düşecektir ama dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı