Oynadığım birkaç oyunda (Mafia 2, Creative destruction) "W" tuşuna basınca sanki art arda basıyormuşum gibi oluyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Her oyunda olmuyor sadece bu iki oyunda.Klavyende sorun var mı? Yani her oyunda yapıyorsa klavyeden donanım kaynaklı bir sorun olabilir. Ya arızalıdır ya da toz veya pislik birikmiş olabilir switch’te. Bu da tutukluk veya temassızlık yapıyor olabilir.
evetSadece o oyunlarda mı oluyor?
Düşük sistemden kaynaklı olma ihtimali var ama sistemim yeterli seviyede bu oyunları oynamak için ayrıca diğer tuşlarda sorun yok sadece yürürken sanki ardarda basmış gibi oluyor.Sistemden kaynaklı olabilir. Eğer düşük sistem veya laptop ise uzun süre tek bir harfe basınca bir süre sonra işlemi sıraya alıyor ve elini çektiğinde sıradaki işlemleri yürütüyor. Yani tuşa basmaya devam ediyor. Aynı sorunu bende yaşıyorum ve kesin bir çözümünü bulamadım. Klavye ayarlarından tuş yineleme ayarı olması lazımdı ama şuan hatırlayamıyorum. Laptop ise soğutmasına dikkat edin çünkü genelde ısınınca oluyor.
W tuşunda herhangi bir sorun yok örn GTA oynarken sorun yaşamıyorum"W" tuşunun oyunda 2 bölüme atamış olabilir oyun ayarlarına bir bak derim. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse Not belgesi açıp 1,2 saniye arayla W tuşuna bas 2 tane bastığı oluyorsa W tuşunu çıkar temizle tekrar tak.
Anlaşılan sadece oyunlarda takılma yapıyor oyun ayarlarında W tuşunun olduğu tuşa başka bir tuş atamayı dener misin?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.