xrave26 Yoctopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Oyuna girer girmez fan Turbo moda geçiyor. Macunu yeni değiştirdim ama 80 dereceyi görüyor bu zararlı mı?
Oyuna girer girmez fan Turbo moda geçiyor. Macunu yeni değiştirdim ama 80 dereceyi görüyor bu zararlı mı?
orb1i Picopat Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 114 Çözümler 2 9 Nisan 2025 #2 xrave26 dedi: Oyuna girer girmez fan Turbo moda geçiyor. Macunu yeni değiştirdim ama 80 dereceyi görüyor bu zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna girer girmez genelde işlemci sıcaklığı 70 derece üzerine çıkabiliyor. Oyun esnasında ise 65 derecelere kadar düşmesi gerekiyor. İşlemciniz nedir ve hangi marka termal macunu kullandınız?.
xrave26 dedi: Oyuna girer girmez fan Turbo moda geçiyor. Macunu yeni değiştirdim ama 80 dereceyi görüyor bu zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Oyuna girer girmez genelde işlemci sıcaklığı 70 derece üzerine çıkabiliyor. Oyun esnasında ise 65 derecelere kadar düşmesi gerekiyor. İşlemciniz nedir ve hangi marka termal macunu kullandınız?.