Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Mobile Legends oynuyorum. Hep lag var internet hızı normal ama Online oyunlar da hep yavaş. Bunu modemin arayüzün’den düzeltebilir miyim?
Mobile Legends oynuyorum. Hep lag var internet hızı normal ama Online oyunlar da hep yavaş. Bunu modemin arayüzün’den düzeltebilir miyim?
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 28 Kasım 2020 #2 İnternette sizden başka dowload/upload yapan birisi var mı ? Artı 0 Eksi
KS KS Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #3 Teurastaja. dedi: İnternette sizden başka dowload/upload yapan birisi var mı ? Genişletmek için tıkla... Evde 8 9 telefon bağlı Artı 0 Eksi
Teurastaja. dedi: İnternette sizden başka dowload/upload yapan birisi var mı ? Genişletmek için tıkla... Evde 8 9 telefon bağlı
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 29 Kasım 2020 #4 Olny dedi: Evde 8 9 telefon bağlı Genişletmek için tıkla... Normal oyununda lag olması.Sadece sen bağlanıp dene eğer oyunun sunucusundada problem yoksa lag olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Olny dedi: Evde 8 9 telefon bağlı Genişletmek için tıkla... Normal oyununda lag olması.Sadece sen bağlanıp dene eğer oyunun sunucusundada problem yoksa lag olacağını sanmıyorum.
KS KS Olny Decapat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #5 Bugün tek ben bağlıydım baya hızlıydı Teurastaja. dedi: Normal oyununda lag olması.Sadece sen bağlanıp dene eğer oyunun sunucusundada problem yoksa lag olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bugün tek ben bağlıydım baya hızlıydı Teurastaja. dedi: Normal oyununda lag olması.Sadece sen bağlanıp dene eğer oyunun sunucusundada problem yoksa lag olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...