Oyunlardan eskisi gibi zevk alamıyorum

Ben bilgisayar değiştirmedim ona rağmen oyunlardan eskisi gibi zevk alamıyorum. Mesela Assassin's Creed Odyssey'i ilk aldığım hafta 30 saatten fazla oynamıştım. Şimdi ise ayda 20 saat anca oynamışımdır.
 
Ben de aynısını yaşıyorum. Sadece oyunlar değil, hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Bu foruma da arkadaş tavsiyesiyle girdim fakat buradan da sıkıldım. Elveda Technopat. Kendinize iyi bakın.
 
Bunu her sistem toplayan yaşar benim intel pentium 2gb ram'li pcde aldığım zevki hiç bir pcde alamamam gibi :(.
Katılıyorum. 10 yıllık eski makinemde neredeyse tüm oyunları en düşük grafiklerde ve ona rağmen zaman zaman 30fps altında oynardım fakat aldığım zevk bir başkaydı.

Şu anda ise tam tersi durum mevcut. İsteğim oyunu, istediğim ayarlarda oynayabilirim fakat konu sahibi arkadaşın dediği gibi 1 saat içerisinde sıkılıyorum veya eskisi gibi uzun soluklu bir şekilde oyun oynayamıyorum.

Sanırım büyüdük.
 
Nedeni bu kadar basit:
Hayaller gerçek dışı olmak zorunda
Çünkü o dakika, o saniye aradığınızı bulduğunuzda..
Onu artık istemeyeceksiniz
Çıkışa doğru yaklaşırken arzuların nesnesi daima eksik olmalıdır
İstediğiniz şey o değildir, bunun hayalidir
Neden av öldürmekten daha güzeldir diyoruz
Yada ne dilediğine dikkat et..
Dileğiniz gerçekleşeceğinden değil
Çünkü artık onu istememeye mahkumsunuzdur.
 
Biz yaşlandık. Bu saatten sonra anca eski oyunların remake'leri tatmin eder. Coğrafya şartlarından aşırı stresten kaynaklanıyor. Yoksa John, Hans neredeyse 60 yaşına kadar sıkılmadan oynayabilir. Burada herkes boş vakit harcıyorum ya gelecekte ne yapacağım kafasında. Büyük ihtimalle siz de öylesiniz. Ama eskiden sevdiğiniz bir oyun varsa ya remake versiyonunu ya orjinal versiyonunu indirin başından kalkmazsınız.
 
Ben hem çevreden dolayı olduğunu hem de diğer arkadaşların belirttiği sebeplerden dolayı olduğunu düşünüyorum (heves, büyümek). Çünkü bazı şeyler zamanında olmadığı zaman hevese geç alınıyor ve alındıktan sonra öncekine kıyasla daha çabuk sıkılabiliyor insan. Ek olarak çevre derken sanal ortamdakinden bahsettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı