Oyunlardan eskisi gibi zevk almıyorum

Çok sağol, Allah razı olsun. :)
Bir dene seveceksin o oyunları. Bu arada inşallah senin de güzel bilgisayarın olur, o zaman ben de hayırlı olsun derim. :)
İnşallah hocam, teşekkür ederim :)
@CHRİS W4LKER Bu arada ekran kartını kötüleme, benim de eski işlemcim var, atmıyorum ama. Neden mi? Çünkü onu seviyorum. Bana yıllarca hizmet etti. Eski anakartı da atmadım tabii ki. Hiçbir şey cansız değildir... :)
Benim ekran kartım bana hizmet etmedi, eziyet çektirdi sürekli.
 
Sana oynadığım ve ekran kartımı yarın alınca(tabii bir de kargo süresi var) oynayacağım oyunları atayım.
- MC
- ETS 2
- Don't Starve Together
- Forza Horizon 4
- Car Washing Simulator
- Fishing Planet(bunu pek oynamam)
- PC Building Simulator
- Jalopy
- City Car Driving
vesayire vesayire. Yani böyle açık görüşlü ol ki çok seçeneğin olsun.

Hani ekran kartı?
NVIDIA GeForce MX110 2,0 GB
 
Ya benimki 750 Ti 2 GB ama RDR2 açıyor kasmadan oynuyorum bir deneyebilirsin.
Zaten 750 Ti günümüzde bile güzel bir kart.
Benim ekran kartım bana hizmet etmedi, eziyet çektirdi sürekli.
Benimki seninkinden daha kötü özelliklere sahipti. Intel(r) G41 Express Chipset. İşlemci ise Intel Pentium Dual Core E5700. Ama ben onu seviyorum. Neden mi? Çünkü elinden gelenin en iyisini yaptı. Hatta şuan odanın köşesinde yeni anakartın açık kutusundan bana bakıyor :) .
NVIDIA GeForce MX110 2,0 GB
Benim attığım listede Forza Horizon 4 ve PC Building Sİmulator dışında oyunları kaldırabilir. Ama ETS 2 düşük ayarlarda oynama sakın. Orta ayarlarda oyna, o da olmuyorsa oynama. Piksel piksel gözün bozuluyor.
 
Zaten 750 Ti günümüzde bile güzel bir kart.

Benimki seninkinden daha kötü özelliklere sahipti. Intel(r) G41 Express chipset. İşlemci ise Intel Pentium Dual Core e5700. ama ben onu seviyorum. Neden mi? Çünkü elinden gelenin en iyisini yaptı. Hatta şu an odanın köşesinde yeni anakartın açık kutusundan bana bakıyor :).

Benim attığım listede Forza Horizon 4 ve PC Building Simulator dışında oyunları kaldırabilir. Ama ETS 2 düşük ayarlarda oynama sakın. Orta ayarlarda oyna, o da olmuyorsa oynama. Piksel piksel gözün bozuluyor.

PC Building SIM Türkçe yaması yok o yüzden sarmayabilir.
 
PUBG Mobile'de önceden sabahlardım saatlerce oynardım artık eskisi gibi oynamıyorum. Hatta tüm oyunlardan zevk almıyorum yediğimden içtiğimden tat Tuz alamıyorum. Sebebi nedir? Sizde de oluyor mu?
Arkadaş grubun yoksa bir çözümü yok. İstediğin kadar yeni oyun dene bir süre sonra keyif almayacaksın ve aynı durumu yaşayacaksın. Benim arkadaşım olmadığı için bir oyunu yaklaşık 5000 saat kadar oynadım oynamayada devam ediyorum çünkü diğer oyunları denediğimde tek başıma sıkılıyorum ve vaktimi boşuna harcıyormuşum zorla oynuyormuşum gibi bir his geliyor.
 

Geri
Yukarı