mutantzenci

Femtopat
Daha fazla  
Ben 16 yaşına geldim kuzenim cok konusmasakta zamanında Metin2'de 100TL'ye kutu satarak harclıgını cıkartıyordu. Biliyorum her Mac izlemeye gittiğimde PC AFK kasıyordu bende böyle bir oyuna başlamak istiyorum. Lise 3 deyim ek gelir olsun zaten CS Fornite Netflix derken cok bos vaktim geciyor bari 100 200 TL para kazanayım mantıgındayım Rise Online, Knight Online, Albion Online, bigtime gibi oyunların adını duydum. Bunlardan başka da vardır illaki kısaca hangi oyuna başlarsam daha iyi olur. Pazar acısından zevk acısından cart curt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence onun yerine grafik tasarımcılık veya video editörlüğü öğrensen 100 TL'den daha fazlasını kazanır ve ileride meslek haline getirip daha da ilerlersin. Hem de kendini geliştirmiş olursun bu alanda. Oyun oynayarak para kazanma işi bence boş.

Knight Online ve Metin2 gibi oyunlardan zamanında çok para kazanılıyordu. Şahsen Knight Online'dan kazandığım parayla üniversite okudum. Hatta ilk arabamı alırken o oyundan kazandığım parayı da kullanarak bir üst model alabilmiştim.

Şimdilerde çok zor. En fazla CS2 gibi oyunlardan kasa düşürürsün.

CS2 de seçkin hesaplar ile kasa çıkartıp satabilirsin. Zamanın var ise 5 hesabın olsa şanslı olsan haftada 5 dolar garanti.
5 hesabım yok o daha zarar etmezmi suan seckin 500 tl fln 5 hesaba alsam 2500 onların zararını zor kapatırım

Knight Online ve Metin2 gibi oyunlardan zamanında çok para kazanılıyordu. Şahsen Knight Online'dan kazandığım parayla üniversite okudum. Hatta ilk arabamı alırken o oyundan kazandığım parayı da kullanarak bir üst model alabilmiştim.

Şimdilerde çok zor. En fazla CS2 gibi oyunlardan kasa düşürürsün.
şuanda yani oynayarak para kazanabileceğim oyun yok diyorsun yayın fln acmayı düşündüm ama lise ortamı dalga geçerler fln diye o işi erteledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı