Oyunlardan vazgeçmek

Niye bırakayım arkadaş. İstediğim her oyunu ücretsiz zaten oynayabiliyorum.
Ya torrent kullanıyorsunuz ya da YouTuber'sınız galiba

Verdiğiniz cevap için teşekkürler. Eski oyunlarla yetinmek bir çözüm olabilir. Ortalama bir sistem alıp, suyu çıkana kadar kullanmak da işe yarayabilir. Bu arada PS4 almak istiyorum 2016'dan beri. Bir türlü fırsat olmadı. Uyguna bulursam PS4 Pro alırım belki. PS5 malum çok pahalı.

Güzel tavsiye hocam. Genelde zombi temalı, açık dünya temalı oyunları seviyorum.

Ben şunu anladım bu ülkede hiçbir hobin olmayacak, ot gibi yaşayacaksan iyi ülke
Onun da tadı çıkmaz

Haklısınız, örneğin spor salonuna gitsek o da pahalı.

Arkadaş 2010'da yaşıyor herhalde salla onu, 20K geliri çok büyük para sanıyor.
Bir tane kargo görevlisine birkaç gün önce gelirini sormuştum. 20K ama yetmiyor demişti. Şu an asgari ücretin baya üstünde de olsa paranın değeri yok. 20K alan asla zengin falan sayılmaz.

Son düzenleme:

Bu sefer konuyu ben açayım; çocukken 2013 veya 2015'ler olması lazım bir oyun oynamıştım bilgisayarda, zombi salgını başlamış karakterimiz de aracıyla, nereye gittiğini bilmiyorum, yol alıyor ve çeşitli yerlerde durup zombilerin olduğu merkezlerde ekipman topluyor yakıt alıyor ve sağ sağlim araca ulaşmaya çalıştığı bölüm bölüm ilerleyen bir oyundu(oyun FPS bakış açısına sahip bu arada). Oynadığım bir iki bölümdü ve küçüktüm ismini biliyor musun belki görmüşsündür.

Türkiye'de her şey çok pahalı. Oyunları korsan oynuyorum, kitaplar pahalı olduğu için PDF üzerinden okuyorum.

Yani, ya korsan oynayacaksınız ya da para biriktireceksiniz. Ülkemize özel fiyatlandırma yapılsa bile cep yakıyor.

Filmleri dipsizubermenschfilmarsivinden izlemek gerekiyor. Kombi acmadan gece tadilatiyla komsudan sicak su alinabilir isinmak icin.

WI-FI icin de WPA1 kullanan router sifresi kirmak cozum oluyor. Ozellikle eski modemler kolay kiriliyor. Interneti ve sicak suyu komsulardan alinca baya faturalar hafifliyor.

Et problemini de balkona guvercin agi atarak cozuyoruz. Zaten beyaz et daha saglikli.

Yakit icin de garajdaki arabalardan benzin hortumlama uzerine bir projemiz var, olursa o da bizi epey rahatlatacak benzin fiyatlarinin uctugu su gunlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana, korsan çözüm sayılmayabilir. Ancak durum bu, oyunlar haddinden fazla fiyata satılıyor.

Bende aynı durumdayım oyunlar eskisi gibi zevk vermiyor nedense, mesela eskiden 5-6 saat ps4 oynardım şimdi yarım saat baksam sıkılıyorum

Her şeyin çözümünü bulmuşsunuz hocam

Dead Island, Dying Light falan olabilir.

Ben hayat pahalı olduğu için evlenmeyi bile düşünmüyorum. İstiyor muyum belki ama çok zor.

Son düzenleme:
İfadeler: RPM
Her şeyin çözümünü bulmuşsunuz hocam

Dead Island, Dying Light falan olabilir.

Ben hayat pahalı olduğu için evlenmeyi bile düşünmüyorum. İstiyor muyum belki ama çok zor.

İki oyunu da oynadım ve gerçekten güzeller.
27 yaşa kadar evlenmek çok mantıksız geliyor bana unv bitir iş bul birikim yap vs. 27 buluyor, 27 yaklaşırken de bir sew yapın bitti.

Film izlemeyi anladım ama komşunun internetini sömürmek hırsızlıktan başka bir şey değil hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…