Oyunlardan vazgeçmek

Oyunlardan vazgeçme. Oyun dediğin her yaşta oynanmalı. Hayallerimizdeki evrenlerde takılmalıyız.
Ben de öyle düşünüyorum da Türkiye'de hayat çok pahalı. Oyunculuk gitgide zorlaşıyor. Amerika'da olsaydık kolay olurdu.

Ben oyun bağımlısıyım ya yaşlansam da oyunlardan vazgeçmek istemiyorum. İnsanı diri tutuyor eğlendiriyor.
Kaç saat oynuyorsun?

Gigabyte B450m S2H
Ryzen 5 5500
RX6600
XPG 2x8gb 3200mhz
Yetiyor bana fazlaca ya apu sistemden geçince özellikle.
Gayet güzel bir sistem. Durumum olsa 2K ya da 4K'da oynarım oyunları ben de.

Torrent'in kendisi illegal degil. Paylastigin sey illegal olabilir.
Ayrica P2P oldugu icin sitenin kontrolunde degil.
Kapatilan sitelerin yerine yenisini acmak da zaten cocuk oyuncagi, veriler sitede toplanmiyor cunku.

Bu konuda ahlaki sorun olmasinin sebebi cocuk oyuncagi olmasi.
Para calmak da yerden egilip para almak kadar kolay olsaydi herkes yapardi. Torrent de cok basit oldugu icin insanlar turlu bahaneler uretiyor ahlaksizligi ortmek icin.
Eskiden torrent indirip oynardım. Şimdi indirsem bile oynayasım gelmiyor nedense. Bazı oyunların orijinali bulunmuyor. Böyle olunca mecbur kalıyorum. Yine de para verip aldığım oyun gözümde daha değerli oluyor.

Ülkenin ekonomisi kötü olduğundan ve çok vaktimi aldığı için oyunları bırakmayı düşündüm. Nedense bunu beceremiyorum. En iyisi bağımlılık seviyesinde olmadan, kontrollü bir şekilde oynamak. Bunu başarmak en mantıklısı gibi 🤔

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı