Oyunları ucuza almanın bir yolu var mı?

Hayatta en çok oynamak istediğim oyunlardan birkaç tanesi RDR2, CoD: MW ve Cyberpunk 2077. bildiğiniz gibi üç oyunda 300 TL'nin üzerinde ve gerçekten çok çok pahalı. Evet oyunlar çok güzel ve emek verilmiş oyunlar ama, alınan maaşlar ve ülkenin durumu belli olduğu için çoğu insan bir oyuna bu fiyatları vermek istemiyor. Doğal olarak da korsana yöneliyor. Maalesef ben de önceden korsan oynuyordum ama yeni sistem toplayınca aklım başıma geldi. Korsan indirdiğim çoğu oyunu da Steam'den satın aldım hakkım kalmasın diye. Ama bu üç oyun gerçekten bütçeyi çok fazla aşıyor. Cyberpunk 250 TL ön sipariş vereceğim onun için ama diğer iki oyun için 300 TL vermek gerçekten insanı düşünüdürüyor. Call of Duty bağımlısı olarak yıllardır yeni Modern Warfare oyununu bekliyordum. Çıktı ama şimdi de bütçe yetersiz maalesef. Blizzard'da 60 Euro diyor. 530 TL ediyor. Bu oyunları ucuza almamın bir yolu yok mu? Neden 7-8 saatte hikayesi bitecek oyuna 530 TL vereyim ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk 2077'yi 198 TL'ye bulabilirsiniz, keza RDR 2'yi de Epic kuponu ile 180 TL'ye alınabiliyorsunuz.
Not: Cyberpunk 2077'yi o fiyata Steam gift olarak bulabilirsiniz, genel olarak BursaGB'de o fiyata düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı