M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Merhaba. Soru biraz değişik gelebilir. Ben de önceden EA Play vardı ve Battlefield 5 ve 2042 oynamıştım. Kaç saat oynadığımı merak ediyorum ama sahip olmadığım için bulamıyorum. Nereden bakabilirim buna? Bakabilmem için bir yöntem var mı?
Merhaba. Soru biraz değişik gelebilir. Ben de önceden EA Play vardı ve Battlefield 5 ve 2042 oynamıştım. Kaç saat oynadığımı merak ediyorum ama sahip olmadığım için bulamıyorum. Nereden bakabilirim buna? Bakabilmem için bir yöntem var mı?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 15 Ekim 2023 #2 EA App üzerinde gözüküyordur belki de.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ekim 2023 #3 AMD Ekran kartın varsa Log tutuyor ama sıfırlanabiliyor. Oradan bakabilirsin. 519928 dedi: EA App üzerinde gözüküyordur belki de. Genişletmek için tıkla... Hesaba sahip değilmiş sanırım arkadaş hocam.
AMD Ekran kartın varsa Log tutuyor ama sıfırlanabiliyor. Oradan bakabilirsin. 519928 dedi: EA App üzerinde gözüküyordur belki de. Genişletmek için tıkla... Hesaba sahip değilmiş sanırım arkadaş hocam.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #4 EA uygulamasında sağ üstte profil resminize tıklayıp my profile'a basın. Orada bulunan oyunlara tıkladığınızda oynama süreniz yazar.
EA uygulamasında sağ üstte profil resminize tıklayıp my profile'a basın. Orada bulunan oyunlara tıkladığınızda oynama süreniz yazar.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 Moderatör Steam yazısını sildiği için biraz karışmış olabilir. Steam'den almıştım EA Play'i. aabcc dedi: AMD Ekran kartın varsa Log tutuyor ama sıfırlanabiliyor. Oradan bakabilirsin. Hesaba sahip değilmiş sanırım arkadaş hocam. Genişletmek için tıkla... EA hesabım duruyor ama bilgileri bulamadım. Bir de GeForce NOW üzerinden oynamıştım.
Moderatör Steam yazısını sildiği için biraz karışmış olabilir. Steam'den almıştım EA Play'i. aabcc dedi: AMD Ekran kartın varsa Log tutuyor ama sıfırlanabiliyor. Oradan bakabilirsin. Hesaba sahip değilmiş sanırım arkadaş hocam. Genişletmek için tıkla... EA hesabım duruyor ama bilgileri bulamadım. Bir de GeForce NOW üzerinden oynamıştım.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ekim 2023 #6 M3HM3TY dedi: Moderatör Steam yazısını sildiği için biraz karışmış olabilir. Steam'den almıştım EA Play'i. EA hesabım duruyor ama bilgileri bulamadım. Bir de GeForce NOW üzerinden oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Steam'de yazması gerekmez mi hocam? Geforce Now'da yazıyor mu?
M3HM3TY dedi: Moderatör Steam yazısını sildiği için biraz karışmış olabilir. Steam'den almıştım EA Play'i. EA hesabım duruyor ama bilgileri bulamadım. Bir de GeForce NOW üzerinden oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Steam'de yazması gerekmez mi hocam? Geforce Now'da yazıyor mu?
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 aabcc dedi: Steam'de yazması gerekmez mi hocam? GeForce NOW'da yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... EA Play satın alıp oynadığım için ve bittiği için göremiyorum Steam'de. EA'den bakacağım şimdi.
aabcc dedi: Steam'de yazması gerekmez mi hocam? GeForce NOW'da yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... EA Play satın alıp oynadığım için ve bittiği için göremiyorum Steam'de. EA'den bakacağım şimdi.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ekim 2023 #8 M3HM3TY dedi: EA Play satın alıp oynadığım için ve bittiği için göremiyorum Steam'de. EA'den bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden giriş yapmadınız mı hocam oyunlara, Battlefield 5'in mağaza sayfasîna girip bir kurcalayabilir misiniz? Sürenizin yazma ihtimali var.
M3HM3TY dedi: EA Play satın alıp oynadığım için ve bittiği için göremiyorum Steam'de. EA'den bakacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden giriş yapmadınız mı hocam oyunlara, Battlefield 5'in mağaza sayfasîna girip bir kurcalayabilir misiniz? Sürenizin yazma ihtimali var.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #9 aabcc dedi: Steam üzerinden giriş yapmadınız mı hocam oyunlara, Battlefield 5'in mağaza sayfasîna girip bir kurcalayabilir misiniz? Sürenizin yazma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet Steam'den oynadım ama gözükmüyor hiçbir yerde. @Alp Ayan hocam illa uygulamadan mı bakmak zorundayım? Tarayıcı da görünmüyor da.
aabcc dedi: Steam üzerinden giriş yapmadınız mı hocam oyunlara, Battlefield 5'in mağaza sayfasîna girip bir kurcalayabilir misiniz? Sürenizin yazma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Evet Steam'den oynadım ama gözükmüyor hiçbir yerde. @Alp Ayan hocam illa uygulamadan mı bakmak zorundayım? Tarayıcı da görünmüyor da.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #10 M3HM3TY dedi: Evet Steam'den oynadım ama gözükmüyor hiçbir yerde. @Alp Ayan hocam illa uygulamadan mı bakmak zorundayım? Tarayıcı da görünmüyor da. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda yok maalesef.
M3HM3TY dedi: Evet Steam'den oynadım ama gözükmüyor hiçbir yerde. @Alp Ayan hocam illa uygulamadan mı bakmak zorundayım? Tarayıcı da görünmüyor da. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıda yok maalesef.