Oyunların pahalılığı

Yalnızca oyunlar bu fiyatta olsa inan kendime başka hobiler ararım. Temel ihtiyaçlar bile almış başını gidiyor. Sürekli yemek yediğim yerde 3 ay içerisinde 2 kez fiyat artışı gördüm. Gerçek anlamda depresyona girmemizin temel sebebi bu. Satın alamama gücümüz.
 
Vergi ödemek için yaşıyorsun bu da soru mu? İşin ne al eline tüfeği git doğuya suriyeye orda gerçek savaş var (!) Ne işin var bilgisayarın başında çocuk musun oyun felan koca adam oldun.
Çok haklısın dostum, hata bende. Oyun felan bunlara para vermememiz lazım, hepsi israf, günah. Karnımız doyuyor mu? hep olmasa da bazen doyuyor işte bu yeter, gerisi boş. Zaten 20 sene önce oyun mu vardı? O yüzden bu boş işleri bırakmak lazım. Ameriganın oyunlarına gelmemeliyiz. Bol bol çalışıp vergimizi verelim, malum sayın devlet büyüklerimizin trilyonluk arabalara binmesi lazım bu paraları biz olmazsak kim ödeyecek? Padişahımız ne yapıyorsa dopru yapıyor. Padişahım çok yaşa!
 
Ben bundan 2.5 sene önce 3 yıl aralıksız spor yaptım. Kollarım 46 cm yağ oranım %9 felandı. Tavuk göğüsü kilosu 12.5 TL idi 15 TL olduğunda isyan etmiştik sporcular olarak. Yulaf 3.5 TL idi. Şuan tavuğun kilosu 40 TL olmuş yulaf 9 tl olmuş. 1.5 Yıldır spor yapamıyorum alkol içecem içemiyorum spor yapacam yapamıyorum rezil rüsva bir durumdayız. Krediler olmasa yaşayamayacağız. Ne hobi kaldı ne ilgi alanı. Tek ilgi alanım kadınlar şuan resmen....
 
İndirimleri bekleyip (gerçekten) oynayacağım ve oynamak istediğim oyunlara para veriyorum. Belli bir limitin altında olmak şartıyla ancak. Çünkü temel ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımız bir ülkede yaşıyoruz. Açıkçası bunu söylemek çok acı verici lakin oyun oynamak lüks kalıyor.
 
Game pass öneririm hocam. Orada bulunuyor NieR:Automata.
Hocam ben Magaza hizmetlerini ve Update hizmetlerini bilgisayarimda kaldirdim, kullanmiyorum ve aylik bir yere abone olamam ki oyle. Oyun bende her zaman olmasi daha mantikli geliyor. Zaten bir Nier kaldi.
 
PC tarafında yine Steam ve Epic iyi indirimler yapıyor bir şekilde yürüyor da konsol tarafı bence bitmiş durumda. Bir oyun kalitesi ne kadar yüksek olursa olsun 700-800 lira etmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı