Oyunların Toxic Kitleleri

gurkanzip

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
446
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
Ben Valoranta ilk başladığım zamanlar takımda hayatta tek ben kaldığımda heyecanlanıyordum ve adam vuramıyorum CS'de çok iyiyim ama Valoranta girince kolsuzlaşıyordum birden. Bir kere derecesiz oyundayken çocuğun teki, adamı vuramadım diye bana demediğini bırakmadı "geri zekalı, geri zekalı sen tam bir gerizekalısın tamam mı aptal o..." diye saydırdı. Sabahın 6'sı olduğu için mikrofon da açamıyorum. Neyse çıktım oyundan birkaç gün oynamadım. Ya alt tarafı oyun. Sanki e-spor turnuvasında finale kalmışsın oyun sadece seni eğlendirmek için yapılmış bir şey. Neden böyle davranıyorsunuz ki? 2 hafta falan oynadım alıştım Valorant'a daha iyi oynuyorum artık küfür eden birisini gördüğümde raporluyorum direkt.
Sizin de böyle anılarınız oldu mu LoL Valorant CS fark etmez?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO FACEIT oyuncusuyum. Aynı zaman da LoL de oynuyorum. Nedir bu Valorant diye açıkcası girmek istedim. Tek başıma oyunu yükleyip girdim. İlk andan itibaren takımıma sadece çocuklar geldi. Ve kendi aralarında o kadar küfürleşip, o kadar bağırıp çağırıyorlar ki sinirlenip bunlara bir bağırdım. Ama yıllardır hiç bu kadar tilt hissetmemiştim kendimi. Birisi silahını yere atıp başka birine silah atmış. Diğer bir oyuncu da yer de skinli silah görünce hemen kendisiyle değiştirmiş. Bunun için ağlaya ağlaya küfürler mi dersiniz, anne baba, dayı amca küfürler mi dersiniz? Aynı an oyunu direkt olarak sistemimden kaldırdım. Trol Rus'lara hasret kaldığımı belirtmek isterim. Bir oyunun ücretsiz olması bizim ülkemizde büyük bir sorun. Keşke kimlik doğrulama yapılıp en azından +18 yaş'ın girebildiği oyunlar geliştirilse.
 
Roblox oynarken 2 adamın alanına girip öldürüyordum, adamlar girmeme izin vermedi, ben de girmeye çalıştım, giremedim, o da 3-5 küfretti, sinirlendi ve benim alanıma girip sürekli öldürdü, ben de raporlayıp çıktım.
 
Küfürü anlarım (ailevi değerlere ve ağır küfürler dışında), bazen insanın sinirli bir anına gelir ve ağzından çıkar. Ama bizim kitle abartıp toxiclik yapıyor. Bunlara bir çözüm yok maalesef. Sesli sohbeti kapatırsın anca ama o zamanda info alamazsın.😒
LoL'e girmiştim bir kere ama chati okumadım çok oyunu sildim geri bana göre değildi. Bir de senin sistem özelliklerin ile benimki aynı Valorant'da kaç FPS alıyorsun sen? Ben 40-45 FPS alıyorum.
 
Son düzenleme:
LoL'e girmiştim bir kere ama chati okumadım çok oyunu sildim geri bana göre değildi. Bir de senin sistem özelliklerin ile benimki aynı Valorant'da kaç FPS alıyorsun sen? Ben 40-45 FPS alıyorum.

Aynı sisteme sahipiz bende işlemcinin termal macunları kurumuş olduğu için ısınıp gücünü düşürüyor bir de HDD badsectör'lü bunlara rağmen 20 FPS alıyorum.
 
Ben valoranta ilk başladığım zamanlar takımda hayatta tek ben kaldığımda heyecanlanıyordum ve adam vuramıyorum CS'de çok iyiyim ama valoranta girince kolsuzlaşıyordum birden. Bir kere derecesiz oyundayken çocuğun teki, adamı vuramadım diye bana demediğini bırakmadı "geri zekalı, geri zekalı sen tam bir gerizekalısın tamam mı aptal o..." diye saydırdı. Sabahın 6'sı olduğu için mikrofon da açamıyorum. Neyse çıktım oyundan birkaç gün oynamadım. Ya alt tarafı oyun. Sanki e-spor turnuvasında finale kalmışsın oyun sadece seni eğlendirmek için yapılmış bir şey. Neden böyle davranıyorsunuz ki? 2 hafta falan oynadım alıştım Valorant'a daha iyi oynuyorum artık küfür eden birisini gördüğümde raporluyorum direkt.
Sizin de böyle anılarınız oldu mu LoL Valorant CS fark etmez?

Keşke bir cezalandırma gelse bu toxic kitleye gerçekten kafayı yedirtiyorlar insana.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı